Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » MARK RUFFALO SE PROBUDIO I PROZVAO MONSANTO: ‘VI MASOVNO TRUJETE LJUDE.’

MARK RUFFALO SE PROBUDIO I PROZVAO MONSANTO: ‘VI MASOVNO TRUJETE LJUDE.’

mark-ruffaloGlumac Mark Ruffalo, najpoznatiji po ulozi Hulka, pridružio se grupi koju čine Russell Brand, Leonardo DiCaprio, Jim Carrey, i nekoliko drugih istaknutih celebrity osoba koji koriste svoje statuse da bi rasvijetlili globalna pitanja o kojima se duboko brinu

Prije snimanja promotivnog spota za televiziju CBS za svoj ​​nadolazeći film “Spotlight” – koji se temelji na istinitoj priči o tome kako je Boston Globe razotkrio golemi sablazni skandal zlostavljanja djece u katoličkoj crkvi – Ruffalo je iznenada naletio na Hugh Granta, predsjednika Uprave kompanije Monsanto.

Znajući kako bi neočekivan i nevjerojatan taj sastanak bio, Ruffalo je iskoristio priliku da podjeli svoje mišljenje o radu koji se obavlja od strane organizacije koju vodi Grant:

“Vi ste u krivu. Ti sudjelujete u monopoliziranje hrane. Vi trujete ljude. Vi ubijate male farme. Vi ubijate pčele. Ono što Vi radite je totalno krivo.”

Komentari su potaknuti i Ruffalovim poznavanjem Monsanta i intervjuom koji je držao Grant dok ga je Ruffalo gledao u studiju.

Ruffalo je napisao da je bio zgrožen gledajući “čovjeka koji je odgovoran za toliko bijede i bolesti u svijetu, kako puže kroz svoj intervju” i izrazio nezadovoljstvo sa “svakim sliskim ne-odgovorom” kojeg je Grant dao na rizična pitanja.

Grant je nastao iz studija ne očekujući bilo koji oblik sukoba, ali je bio iznenađen akcijom poznatog glumca.

Prema Marku, Grantov jedini odgovor na njegove kritike bio je: “Pa, ja mislim da ono što mi radimo je dobro.” Na što je Mark odgovorio: “Siguran sam da je.”

Ovo nije prvi put da je Ruffalo izrazio svoju zabrinutost u svezi s globalnim pitanjima u javnosti; u kolovozu ove godine, Mark je imao “jake” riječi i za pokret “Mi nismo feministički pokret”, a nedavno je čak uzeo na nišan predsjednika Obamu zbor njegovog stava o klimatskim promjenama.

Zadržavajući stav protiv Monsanta je nešto što i mu u Novom Svjetskom Poretku svakako podržavamo, jer smo također objavili blizu 70 članaka o ovome poljoprivrednom mega-divu.

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , ,