Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Sotonistički ritual u CERN-u pokrenuo veliku istragu, upitna sigurnost cijelog postrojenja

Sotonistički ritual u CERN-u pokrenuo veliku istragu, upitna sigurnost cijelog postrojenja

cern-ritualČudan ritual se dogodio nedavno jedne noći iza ponoći u CERN-u ispred kipa božice Shive

Europski centar za nuklearna istraživanja (CERN) pokrenuo je istragu nakon objave videofilma, parodije o prinošenju ljudske žrtve snimljene noću u njihovim prostorijama zbog čega postaje upitna sigurnost tog najvećeg znanstvenog laboratorija na svijetu.

Video postavljen na internetu 11. kolovoza pregledan je blizu 100 tisuća puta, a pokazuje nekoliko osoba zamagljenih lica koje izvode obred pred kipom božice Shive u dvorištu CERN-a, na francusko-švicarskoj granici, nedaleko od Ženeve.

“Taj video je snimljen unutar naše ograde, ali bez naše dozvole i znanja”, napisala je glasnogovornica CERN-a u elektroničkoj poruci. Rekla je da je centar otvorio unutarnju istragu.

Videofilm su odmah prenijele stranice sklone teoriji zavjere koji tvrde da se u CERN-u izvode sotonistički ritualna žrtvovanja.

Osim što taj video nalikuje masonskim obredima, iako mainstream mediji kažu da se radi o šali, ipak se postavlja pitanja o razini sigurnosti tog znanstvenog laboratorija.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(index.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,