Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Zašto su cjepiva, pesticidi i Chemtrailsi prva tri najveća oružja za masovno uništenje

Zašto su cjepiva, pesticidi i Chemtrailsi prva tri najveća oružja za masovno uništenje

cijepljenje-zika-chemPrije udubljivanja u ove vrlo kontroverzne teme, moramo odabrati odgovarajuće definicije svake od njih, i što one vrijede za današnju “znanost”, politiku, okoliš, i naravno, ljudsko zdravlje i sigurnost

Kao prvo, oružje za masovno uništenje, ili “oružja za masovno uništenje” su kemijska, nuklearna, radiološka ili biološka oružja koja imaju sposobnost da ubiju i nanesu znatnu štetu velikom broju ljudi, a da ne spominjemo golemu štetu po objekte i biosferu.

Pesticidi su jedine otrovne tvari koje se oslobađaju namjerno u naše okruženje (redovito) da bi ubijali živa bića.

Pojam pesticidi je skupni pojam koji uključuje tvari koje se koriste za ubijanje korova (herbicidi), kukaca (insekticidi) i gljivica (fungicidi) i glodavaca (rodenticidi), među ostalim poljoprivrednim “štetočinama”.

Chemtrailsi su dio kontinuiranog masovnog zračnog “rasipanja” biološkog otpada i pesticida koji su u početku izgledali kao normalni contrails, ali se lako otkriju jer ne nestaju tako brzo na nebu jer se ne formiraju normalnu kondenzaciju na bazi vode.

Chemtrailsi su također mnogo deblji od contrailsa, a često se i prošire preko neba u oblicima poput slova X ili igre križić-kružić.

Cjepiva su eksperimentalne injekcije koje se sastoje od oslabljenih uzročnika bolesti namijenjene da bi uzrokovali neprirodnu, hiper-imunu reakciju kod ljudi, kako bi se ublažile posljedice budućih infekcija od strane “divljih” patogena.

Ipak, učinkovitost teorije i prakse inokulacije (cijepljenja) se nikad nije dokazala uspješnom; u stvari, “umrtvljeni” ili “oslabljeni” oblici mikroba i virusa često se dižu natrag “iz mrtvih” unutar cijepljenih ljudi, šireći ili “darivajući” vrlo zarazne bolesti koje bi cijepljenje trebalo spriječiti.

Čak i ako se cijepljena žrtva ne bude odmah bolesnia od uspavanog virusa, poznati kancerogeni agensi i genetski modificirani organizmi sada dolazi do izražaja u svim cjepivima, uključujući i cjepiva protiv gripe, a mogu uzrokovati ozbiljnu zdravstvenu štetu, kratkoročnu i dugoročnu.

Ovi agensi ili “pomoćne tvari”, često uključuju živu (navedenu kao timerosal), mononatrij glutamata (MSG), formaldehid (tekućina za balzamiranje) i aluminij (poznat po tome što uzrokuje Alzheimerovu bolest).

Niti jedno cjepivo nikada nije dokazano da je sigurno za ljude, bez obzira na “plaćena” istraživanje objavljena od strane proizvođača.

Trenutna cjepiva su dokazala da doprinese širenju više od 25 poznatih zaraznih bolesti, uključujući i dječju paralizu i ospice.

Biološka i kemijska oružja koriste se za kontrolu populacije u Americi i zemljama u razvoju

Niti jedna druga zemlja na svijetu nije više zainteresirana za prestanak ekspanzije stanovništva od SAD-a, posebno kada je u pitanju eugenika – rasno profiliranje i proliferacija ne-bijelaca, kao i globalisti i elita super bogatih koji se pretvaraju da pomažu siromašnima i preko povlaštene “hrane” i “lijekova”. (Bill gatesova GMO riža i banane, te razna cjepiva za deppulaciju).

u stvari, američki zakon omogućuje testiranje kemikalija i bioloških agensa na civilnom stanovništvu.

U tome nema valjanog pristanka od strane građana, a ne postoje ni demokratske procedure glasovanja u svezi toga kako bi se zaštitilo zdravlje ljudi, zdravlje životinja i okoliša.

Osim toga, mnogi samozvani filantropi, kao što su Bill Gates i George Soros, financiraju preko fondova depopulacijske programe, promiču i distribuiraju GMO (genetski modificiranu) hranu i toksično cijepljenje na bezazlenoj populaciji.

Pod krinkom pomoći, čitave populacije “nepoželjnih” sustavno se “brišu” samom tom hranom i lijekovima za koje vjeruju da im pomažu.

Cjepiva poput DTAP i HPV su sterilizirala mnoge ženske tinejdžere. U stvari, Kenijska Katolička liječnička Udruga optužuje UNICEF i WHO za sterilizaciju milijune djevojaka na početku njihove reproduktivnoj dobi, pod krinkom programa cijepljenja “anti-tetanus” koji je pod pokroviteljstvom same kenijske vlade.

Znanstveni dokazi iz neovisnih laboratorija otkrili su da je barem pola uzoraka cjepiva protiv tetanusa iz različitih lokacija širom Kenije pozitivno na HCG antigen koji se koristi za smanjivanje plodnosti kod žena!

Zavjera Zika virusa: Masovni mediji tvrde da porođajne defekte izaziva ovaj virus

Upravo sada, više od 10 kvadratnih milja područja grada Miamija na Floridi, je u kemijskom ratu sa ljudima, sve odobreno od strane vlade, uz izgovor da komarci koji zaprašuju uzrokuju mikrocefaliju.

Vrlo otrovni insekticid “Naled” koji se šprica po ljudima, sadrži dibrom, za kojeg se zna da uzrokuje urođene mane kod ljudi, čak i u niskim koncentracijama. Tako je, u stvari, oružje za masovno uništavanje se koristi u ime borbe protiv komaraca, a građani vjeruju da se vlada zapravo brine o njima i pokušava pomoći.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,