Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, Featured » POZIVAMO GRAĐANE DA NAM SE JAVE RADI TUŽBE PROTIV HRVATSKE VLADE!

POZIVAMO GRAĐANE DA NAM SE JAVE RADI TUŽBE PROTIV HRVATSKE VLADE!

zrakoplov-chemtrailUdruga “Ne govoru mržnje, Istinom protiv laži” će, kako su napisali na svojoj web stranici podići povijesnu tužbu tužbu protiv Vlade RH zbog trovanja građana atmosferskim aerosolima i geoinženjeringa, te upravljanja vremenskim uvjetima

Dok se na Balkanu još uvijek misli kako su chemtrails zaprašivanja teorija zavjere, građani Švedske zahtijevaju odštetu od preko 43 milijuna eura jer su švedske institucije prekršile ‘načelo javnosti’ i nisu dale odgovor građanima na pitanje ispuštanja aerosola iznad njihovih glava.

Chemtrails zaprašivanje je jedna od metoda geoinženjeringa i manipulacije vremena zajedno sa HAARP antenama zračenja.

Početkom travnja ove godine podnesena je tužba protiv švedske vlade i njene tri agencije nacionalnom Kancelaru za pravosuđe za rasprostranjeno i sustavno kršenje ‘načela javnosti’.

Do povreda je došlo nakon što je vlada odbila odgovoriti na preko 4.000 zahtjeva građana za informaciju povezanu sa sveprisutnim zaprašivanjem aerosola diljem čitave zemlje iz zrakoplova, a koje se odvija unazad zadnjih nekoliko godina.

Tuženi su premijer, ministar obrane, ministrica okoliša, generalna direktorica Agencije za zaštitu okoliša i generalna direktorica švedskog Metereološkog i hidrološkog instituta.

Obzirom na veličinu i sustavnu prirodu povrede, kao i broj žrtava (preko 1.034 na dan) odšteta od 100. 000 švedskih kruna (oko 10.000 eura) se potražuje po stupnju.

Budući da je broj poznatih slučajeva koji su urodili neuspjehom za održavanje ‘načela javnosti’ viši od 4.000, švedska vlada se mora suočiti sa potraživanjima od oko pola milijarde kruna (oko 43 milijuna eura) u ukupnim potraživanjima Što sadrži chemtrails?

Ovo smrtonosno smeće s kojim nas zaprašuju sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. ‘Spašavaju nas’ od globalnog zatopljenja, a zapravo manipuliraju vremenskim obrascima kako bi dominirali Zemljinim resursima i to čine vojnim projektima poput HAARP-a i Chemtrailsa.

Iz svih dijelova svijeta stižu uznemirujuće vijesti o povećanju infekcija dišnih putova, bolesti i patologija koje izgleda pogađaju upravo populacije najizloženije ovim zračnim zaprašivačima.

Također stižu izvještaji o čudnim meteorološkim fenomenima s opservacijama neobičnih oblika oblaka.

Zato i mi pozivamo sve građane Hrvatske da pošalju podatke na e-mail udruge info@istinomprotivlazi.com kako bi podnijeli zajedničku tužbu protiv odgovornih osoba i vlade Republike Hrvatske.

Odštetni zahtjev će odrediti odvjetnički tim! (javit im se možete na ovom LINKU)
 

 

 
(istinomprotivlazi.com/)

Filed under: CHEMTRAILS, Featured · Tags: , , , , , ,