Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Vladimir Putin: George Soros se traži ‘ŽIV ili MRTAV’

Vladimir Putin: George Soros se traži ‘ŽIV ili MRTAV’

soros-putinRusija je službeno proglasila da je milijarder George Soros, vrlo traženi čovjek u Rusiji, kao i njegove organizacije,  navodeći ga kao “prijetnju ruskoj nacionalnoj sigurnosti”

Putin je prognao i protjerao Sorosa iz Rusije prošle godine s obzirom na činjenicu da je Soros pomogao da se gotovo uništi ruska ekonomija u ranim 1990-im.

Veteranstoday.com izvještava da je Matt Taibbi u magazinu Rolling Stone za Goldman Sachs prije šest godina rekao slijedeće:

“Prva stvar koju trebate znati o Goldman Sachsu je da je svugdje. Svjetska najmoćnija investicijska banka je velika vampirska lignja omotana oko lica čovječanstva, koja nemilosrdno ometa njihov protok krvi u svemu što miriše na novac.”

Očito Soros želi biti poput Goldman Sachsa. Phil Butler dobro kaže i kada kaže: “George Soros ima prst u svakoj političkoj piti koja postoji. Ako je kriza u našem svijetu, možete se sigurno kladiti da je imao prste u tome.”

Može se reći da su Soros i Goldman Sachs ideološki dio istog bratstva. Njihova strategija je malo drugačija, ali krajnji rezultat je uništavanje života putem gospodarskog sustava (bilo da se radi o kapitalizmu ili socijalizmu) i politička manipulacija, piše Yournewswire.

Zato Soros misli da je nepobjediv. On misli da može premjestiti politički i gospodarski planet u nekoliko treptaja oka i da mu nitko ne može reći da prestane. U stvari, on piše knjige, kao što su alkemija financija. Soros misli da može ubiti političku stabilnost u cijeloj Europi i u Americi bez da ga itko zaustavi.

Soros je svakako star, ali on ne želi biti zastario. Njegova organizacija je nedavno uhvaćena kako vodi tajne operacije osmišljene kako bi destabilizirala Rusiju. Ovdje je zanimljiv citat iz tajnih dokumenata koji su procurili, a tiču se Soroseve “Zaklade Otvoreno društvo”:

“Naša postavka je da se uključimo u aktivnosti te s glumcima koji će razumjeti i suprotstaviti se ruskoj potpori pokreta koji brane tradicionalne vrijednosti … Naše prokazivanje i sramoćenje bi bilo problematično. Također, mi smo u poslu kanaliziranja novca u druge zemlje za političke svrhe”.

E tako se priča! Sada vidimo Sorosa u pravom svjetlu. Sve govori o tome da on pomaže tzv. sirijskim izbjeglicama, o spašavanju Ukrajinaca, oko takozvanih “građanskih prava”, o dovođenju “demokracije” u Rusiji, a to je zapravo bila dimna zavjesa.

Prema Butleru, to je sve bila Soroseva vlastita infekcija. Soros je želio srušiti ruske tradicionalne obitelji. On je želio pretvoriti Rusiju u zoološki vrt, ali je morao koristiti izraze kao što su “demokracija” da bi prevario mase.

Dakle, kada je Soros napisao prošle veljače da je “Putin je veća prijetnja postojanju Europe od ISIS-a”, on je kovao svoj đavolsku plan, koji je nedvojbeno u skladu ili sukladno s onim što su Kazarska mafija i njihove sluge radili tijekom stoljeća.

U stvari, neokonzervativci poput Noah Rothmana komentaraju i dalje pjevaju ideološku melodiju koju Soros sluša vrlo pažljivo (vjerojatno i plaća masno), a to je “Rusija nije tvoj prijatelj.”:

“Čelnici SAD-a i EU-a čine tešku pogrešku u razmišljanju kada misle da je predsjednik Vladimir Putin potencijalni saveznik u borbi protiv islamske države. Dokazi su suprotni. Putinov cilj je potaknuti raspad EU-a, a najbolji način da to učinite je da se preplavi Europa sirijskim izbjeglicama”, kaže Sorosev plaćenik.

“Ruski avioni bombardiraaju civilno stanovništvo na jugu Sirije, prisiljavajući ih da bježe u Jordan i Libanon. Sada ima 20.000 sirijskih izbjeglica koji su se utaborili u pustinji i čekaju ulazak u Jordan.”

Gdje je dokaz da ruski avioni namjerno bombardiraju civilno stanovništvo? Pa, dokaz se može naći u samom George Sorosu. Što god dolazi iz njegovih usta je “istina”. Daljnje istraživanje je naravno potrebno.

Soros je alfa i omega, početak i kraj. A ako dokazi ukazuju na drugom smjeru, tada dokazi moraju biti odbačeni, a ne same vlastite riječi Sorosa. Ako Rusija i dalje “briše” ISIS u Siriji, onda je informacija lažna, jer je Soros nije odobrio.

Soros očito stvara budalu od sebe, i on izgleda kao da shvaća da je više ranjiv nego ikada prije, jer on ne djeluje po diktatu iz praktičnih razloga. U tom smislu, on je anti-razlog. On teži da ispuni ideološke dogme i zanemari istinu po svaku cijenu.

Vjerojatno je istina da Soros protiv izraelskog režima, ali ono što on daje s jedne strane, s druge uzima od drugih. Piše na papiru da je on protiv izraelskog režima, ali izvještaji kažu da Soros podržava organizacije koje su tražile da se ukloni Assada s vlasti. Moramo opet imajte na umu da je izraelski režim želio maknuti demokratski izabranog Assada sa vlasti još od početka sirijskog rata.

Dakle, da li Soros to volio ili ne, on neizravno podupire izraelske zločine preko podrške organizacijama koje nastoje smijeniti Assada. Ako bi Soros doista težio učiniti nešto dobro, on bi morao imati uokviren svoj politički pogled na svijet, a ne na zle ideologije koje narušavaju stabilnost jedne zemlje za drugom.

Kao što smo već navedeno drugdje, George Soros dokazuje se da je agent Novog svjetskog poretka nakon odlaska iz Rusije, te iste zemlje koja uklanja teroriste ISIS-a u Siriji. ISIS je koristio kemijsko oružje u regiji, i nitko, pa ni Soros, nije rekao ni riječ o tome.

Rusiji je očito dosta ovog čovjeka i na kraju mu je zabranila ulazak u zemlju. Oni su na kraju prozvali njegove subverzivne organizacije “prijetnjama ruskoj nacionalnoj sigurnosti.”

Mađarski premijer Viktor Orban je rekao nešto slično. Frederick William Engdahl je tvrdio u siječnju prošle godine:

“George Soros je špekulant hedge fondova koji je samoproglašeni filantrop, a njegove zaklade koje su oslobođene poreza, sastavni su dio tog ratnog stroja”.

On je očito u pravu. Hvala Bogu da je Rusija više nego spremna da udari Sorosa nogom u dupe i izbaci ga iz zemlje.

Hvala Bogu da je Putin bio spreman djelovati. Hvala Bogu na Rusiji, koja još uvijek drma same temelje Novog svjetskog poretka i političkog sotonizma.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,