Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » Hillary Clinton obećala da će ugasiti sve web stranice koje govore o ‘Teorijama zavjere’ jer njih potiče Vladimir Putin

Hillary Clinton obećala da će ugasiti sve web stranice koje govore o ‘Teorijama zavjere’ jer njih potiče Vladimir Putin

hillary-aluminijSloboda govora i sloboda tiska će otići u povijest ako Hillary Clinton bude izabrana za predsjednicu SAD-a, jer ona kao kandidat Demokratske stranke prijeti da će ugasiti sve web stranice alternativne vijesti i sve što establišment vidi kao “teoriju zavjere”

U nedavnom govoru u gradu Renu, Hillary Clinton je tvrdila da Donald Trump potiče “mračne teorije zavjere” prije nego je napala Alex Jonesa i portal Infowars, a zatim je Hillary utvrdila da je Vladimir Putin svemoćni mozak koji stoji iza alternativnog medijskog pokreta u Americi.

Te divlje tvrdnje Clinton pokušale su idvratiti njezin pokušaj da odvrati birače od nedavno objavljnih dokumenata koje je objavio WikiLeaks u svezi njezine stranke DNC, te je Hillary okrivila Putina i Rusiju za hakiranje emailova – tvrdnju koju je čak i FBI proglasio da nema dokaza kojima bi to potkrijepio.

Direktor Nacionalne obavještajne James Clapper rekao da američka obavještajna zajednica nije spremna “na poziv na atribuciju.”

Američka obavještajna zajednica nije rekla da je Rusija kriva za hakerske napade. Obamina Bijela kuća nije uperila prst u Rusiju. Međutim, nedostatak dokaza protiv Rusije nije obeshrabrilo Hillary Clinton da upire prstom i pokušava okriviti Putina za sve teškoće sa kojima je ona suočena – i svaka poštena istraga alternativnih medija koji otkriva hrpu dokaza protiv nje.

Pa tko je zapravo potiče “mračne teorije zavjere”, Trump ili Clinton?

Nije čudo da Hillary želi zatvoriti alternativne medije. To je posljednji preostali bastion istraživačkog novinarstva. Hillary je toliko prestrašena istraživačkim novinarima da ona nije održla press konferenciju više od 260 dana – neviđenu rok za jednog predsjedničkog kandidata.

Hillary Clinton preferira način bavljenja sa medijima – kako je otkriveno u WikiLeaksovim tajnim razotkrivenim emailovima – da djelatnici njezine Demokratske stranke kontaktiraju mainstream medije da isprave svoje kopije, promijenie svoje naslove, i da ispuste priče koje ona ne voli.

Mainstream mediji su zavukli ruku duboko u džep korporativnih interesa, a Hillary je ruka koja pritišće.

Alternativni mediji se neće igrati sa Hillary na ovakav način. Uz WikiLeaks, alternativni mediji su preostali posljednji kao glas oporbe, a Clinton puca po njima obećavajući da ih sve uništiti.

Demontaža opozicije

Kampanja Hillary Clinton ulazi u petu brzinu u odnosu na alternativne medije, slanjem prijetećih emailova svojim sponzorima koji govore da neovisni konzervativni portal Breitbart News “nema pravo na postojanje”, i aludira na izrade planova za zatvaranjem ovog portala zauvijek, jednom ako Hillary bude bila izabrana.

Toliko o slobodi govora i slobodi tiska. Bilo da se slažete s onim što ti alternativni mediji kažu, ne bi trebalo biti nebitno. Njihovo pravo na postojanje treba se braniti do smrti.

“Breitbart je nešto drugačiji” kaže ona. “Oni sve radi da Fox News izgleda kao pamflet Demokratske stranke. Oni su drugačija pasmina svi zajedno – ne samo konzervativni, već radikalni, netrpeljivi, anti-muslimanski, antisemitski, zavjernički torbari koji nikada nisu bili i ne bi smjeli biti ni blizu poluge moći u ovoj zemlji”.

“Ne idemo dalje bez da kažemo da moramo pobijediti ove ljude. Ja ih želim želim potući, tako odlučno, da njihova vrsta nikad više ne raste”, kaže ona za portal Breitbart, misleći i na sve ostale alternativne medije.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,