Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NLO ILI DRON? Raketa Falcon 9 sa Facebookovim satelitom nije slučajno eksplodirala (VIDEO)

NLO ILI DRON? Raketa Falcon 9 sa Facebookovim satelitom nije slučajno eksplodirala (VIDEO)

ufo-falconMilijarder SpaceX-a direktor Elon Musk izjavio je uzrok eksplozije koja je uništila Falcon 9 raketu – službeno nepoznat, ali je natuknuo da je možda bila ljudska greška, no najnoviji video pokazuje da je možda bilo nešto drugo

Eksplozija, koja je uhvaćena na kameri, dogodio se nedugo nakon 9:00 sati ujutro prilikom lansiranja Muskove rakate u Kennedy Space Centru u Cape Canaveralu.

Neidentificirani kuglasti objekt se može vidjeti kako prolazi preko rakete prije nego je ona eksplodirala.

Analize su potvrdile tvrdnje da leteći objekt nije bio ptica već da je bila kugla s reflektirajućom površinom i da je letila prebrzo za pticu.

Facebookov 200 milliona “revolucionarni” Amos-6 satelit je uništen u eksploziji, a vlasnik Facebooka Mark Zuckerburg je izrazio svoje “duboko razočaranje”.

Satelit je bio dio projekta da se omogući “besplatan” internet za više od 14 zemalja u Africi. U istoj onoj Africi u koju Bill Gates šalje cjepiva umjesto hrane, a i kada šalje hranu, šalje GMO banane i GMO rižu.

Citirat ćemo post Reddit korisnika koji tvrdi da radi kao zavarivač u Kennedy Space Centru.

Ranije tijekom dana, prije lansiranja, on tvrdi da su on i ostali radnici bili svjedoci NLO-a na nebu. Telefoni i kamere nisu bili dopušteni na licu mjesta, tako da nije snimio video, no ovo je njegov komentar:

“Dakle, ovo je moj prvi post ovdje nakon dugo vremena, ali danas je Space X raketa eksplodirala na lansirnoj rampi, ako niste čuli. Ja sam zavarivač na Kennedy Space Centru, i prije lansiranja mnogi od nas su primjetili čudna svjetla na nebu iznad platforme za lansiranje.

Oko 20 minuta prije lansiranja došlo imali smo dojam da se u oblacima (ovdje je padala kiša) nalazi nešto okruglog oblika, onda su se 3 bijela svjetla pojavila u sredini i onda su nestala u tren nakon što su bila vidljiva možda 20 sekundi.

20 minuta kasnije raketa je eksplodira na platformi. Možda je slučajnost, ne znam, ali nadamo se da neki od vas imaju uvid, nažalost nemam slike. (Ne smijemo imati mobitele zbog “sigurnosnih razloga” oni ostaju u našem ormariću dok radimo vani.”

Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,