Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Bivši francuski predsjednik: ‘Globalno zagrijavanje’ je LAŽ!

Bivši francuski predsjednik: ‘Globalno zagrijavanje’ je LAŽ!

sarkoDonald Trump je omogućio političarima da počnu preispitivati “klimatskih promjene” koje je “stvorio” čovjek

“Čovjek sam nije odgovoran za klimatske promjene i svijet ima daleko većih problema od “globalnog zatopljenja”, rekao je bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy.

“Klima se mijenja već četiri milijarde godina”, Sarkozy, koji se ponovo kandidirao za za predsjednika, rekao je poslovnim liderim na “Institut de l’enterprise” u srijedu.

“Sahara je postala pustinja, a to nije zbog industrije.”

“Morate biti arogantan kao ljudi da vjerujete da smo promijenili klimu.”

Bivši predsjednik čini se da se predomislio; u 2007. on je upozorio da “ne možemo ignorirati klimatske promjene”, ali unatoč toj izjavi, francuski mediji su izvijestili da je rijetko raspravljao o “globalnom zagrijavanju”, dok je služio kao predsjednik.

Ovo je prvi put da je bio otvoreno skeptičan prema “umjetnim klimatskim promjenama.”

Zanimljivo, Sarkozy se kandidirao ponovno za predsjednika usred ekstremnog zatezanja javnosti protiv predsjednika Francois Hollanda koji poziva Francusku da prigrli islam.

Sarkozyjeva izjava pokazuje da je Donald Trump već utjecao na svjetsku politiku; Trump, i sam skeptik prema “globalnom zagrijavanju”, je osigurao da drugi politički kandidati otvoreno preispituju “globalno zagrijavanje” kojeg guraju političari i znanstvenici koje financira vlada.

“Sarkozy … može vidjeti ocean glasova kada govori protiv političke korektnosti”, izvijestio JoNova. “On gleda porast popularnosti Marine Le Pen i Donald Trumpa.”

“Igra se promijenila.”

Ne bi trebalo biti iznenađenje da su najveći zagovornici “umjetnih klimatskih promjena” ustvari globalistički političari koji žele iskorijeniti koncept suverenih država nacija.

Njihov cilj je stvoriti paniku u svjetskoj populaciji u uvjerenju da je “globalno zagrijavanje” prevelika prijetnja za njihovu zemlju i da oni to ne mogu riješiti sami, te moraju zatražiti pomoć UN-a i tako biti “poraženi” kroz širenje UN-a i demokratski neizabrane globalne birokracije na račun njihovog državnog suvereniteta.

Drugim riječima, to je proizvedeni problem koji je napuhan od strane vlade da potakne javnu reakciju – strah.

Vlada je tada iskorištava ponudu predodređenog rješenja: širenje vlasti na štetu javnosti.

To je jednostavna strategija poznata kao Hegelova dijalektika koji je bila korištena od strane vlada tisućljećima da bi proširila moć na uštrb osobnih sloboda.

No, na žalost, za njih, to više nije tako učinkovito.

“Podvođenje globalnim nasilnicima više ne funkcionira”, istaknuo je Marco Morano sa portala “Climate Depot”.

“Nakon što je strah da vas prozovu ‘klimatskim teoretičare zavjere’ otišao, ne postoji ništa što će zaustaviti političke podjele po tom pitanju.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,