Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » ŠVEDSKA NACIJA VIŠE NE POSTOJI! TV reklama na državnoj televiziji naređuje Šveđanima da moraju prihvatiti multikulturalizam

ŠVEDSKA NACIJA VIŠE NE POSTOJI! TV reklama na državnoj televiziji naređuje Šveđanima da moraju prihvatiti multikulturalizam

svedska-imigranti-zemlja“Nema više povratka na staro. Švedska nikada neće biti ono što je bila prije!”

Postoji povratak. On se zove zatvaranja granica i osnivanje državne institucije za deportaciju.

“Šveđani morati odustati od svojeg identiteta i oni se moraju integrirati s muslimanskim migrantima, jer “biti šveđanin znači više više od boje kože i mjesta rođenja.”

U ovoj novoj TV reklami švedske dobrotvorne organizacije “IM”, Šveđani se pozvaju na stvaranje “Det nya Landet” ili “nove zemlje”, koja će ličiti na Afriku Afriku sa nekim muslimanima i dečkima iz Azije.

Reklama kaže teret neće pasti samo na “nove Šveđane koji se trebaju integrirati,” već “svatko treba biti integriran, i autohtoni Šveđani također”, što znači i stari ljudi.

Veliko finale TV promidžbene reklame predstavlja somalijsku Muslimanku u hidžabu kao utjelovljuje “novu zemlju”, ili novu Švedsku.

Toliko o švedskim plavušama.

Evo transkript TV reklame:

“Nema povratka. Švedska nikada neće biti ono što je bila prije. To je razumijevanje onoga kako svijet zapravo izgleda – da je Švedska je potrebna kao sigurno mjesto za ljude koji trebaju utočište.

Neki žude za time kako je nekad bilo. U redu je da vam fali prošlost i u redu je govoriti o tome – ali moramo tražiti načine da idemo naprijed, i naći načine da svatko može živjeti zajedno. Zato sada imamo Europu i Švedsku koje su kakve jesu: u stanju promjene.

Vrijeme je da shvatimo da će novi Šveđani morati napraviti novo mjesto za novu kulturu, jezik i običaje, te da je vrijeme da se to vidi kao pozitivna sila. Nova Zemlja će se oblikovati u novoj budućnosti. Biti Šveđanin je više od potrebe da se pravi razlika u boji kože i mjestu rođenja. On treba biti ti, ja i svi zajedno.

Nije u tome da se novi Šveđani trebaju integrirati. Svatko treba biti integriran, čak i pravi autohtoni starosjedioci Šveđani, isto tako. Integracija ne znači da se jedna strana treba prilagoditi drugoj, ili da bi svatko trebao misliti, raditi i osjećati se isto. Integracija se temelji u susretima i pravi susreti su izgrađeni na uzajamnosti.

Stvorimo budućnost utemeljenu na oba realizma i vizijama, u jednakoj mjeri. Idemo formulirati veći osjećaj “nas” i neka izgradimo zemlju u kojoj smo stavili mržnju i strah u stranu.

Svi mi imamo “novu državu” u nama; u našim stavovima, mislima i djelima. Došlo je vrijeme da izgradimo zemlju koja je ponosna, uključiva i održiva – nešto novo.

Nova zemlja. Švedska!”

Jeste li spremni za “Novu Hrvatsku” ili “Novu Srbiju” i želite li se vi integrirati kao građani svoje zemlje u svojoj zemlji?
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,