Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » Policija: Pljačka Kim Kardashian u Parizu je bila ‘posao iznutra’

Policija: Pljačka Kim Kardashian u Parizu je bila ‘posao iznutra’

kim-pljackaFrancuska policija sada tretira Kim Kardashian i Kanye Westa kao osumnjičenika u pljački u Parizu navodeći dokaze koji upućuju da je krađa nakita bio “posao iznutra”

Policija ima ozbiljne sumnje u svezi toga kako je Kim Kardashian opljačkan pod prijetnjom oružjem, dok je u hotelskoj sobi imala vrijednosti nakita čak 11 milijuna dolara, prenosi Anonews.

Međutim Kardashian je odletila iz Francuske prije odgovora na policijska pitanja, što je dovelo do sumnje da znala je da će policija nju sumnjičiti.

“Francuska policija sumnja da su pet navodnih pljačkaša imali neki kontakt s njezinim osiguranjem i tjelohraniteljima koje je obavještavalo pljačkaše”, kaže izvor.

“Znali su da nije sigurno, dok je ona u apartmanu po noći. Sve što su morali učiniti bilo je ući u hotel, stupiti u kontakt s nekim unutar hotela. Oni su pričali sa više radnika u hotelu. Oni su također bili u kontaktu sa tjelohraniteljima koji su radili za nju ranije ovog tjedna.”

“Prva misao čim sam pročitao ovu ‘priču’ bila je da je to prijevara sa osiguranjem. Kanye se žalio da je u besparici i da treba milijune, samo par mjeseci prije događaja, a sada je 11 milijuna dolara nakita ukradeno. Nema svjedoka? Nema kamera u hotelu? Nema osiguranja, samo jedan vratar? Zašto bi ona imala 11 milijuna dolara vrijedan nakit sa sobom u hotelu? Ovo zaudara na muljažu.”

Bivši tjelohranitelj Kim Kardashian Steve Stanulis također smatra da je službena priča koju su izvijestili mediji “sumnjiva”.

On je rekao, “Rekao bih da je to bio “posao iznutra” ili štos za dobivanje pobliciteta. Taj hotel je jako siguran, netko je morao dojaviti što je imala sa sobom, ili im omogućiti ulazak i pljačku.”

Stručnjaci se slažu sa francuskim policiji da dokazi upućuju na pljačku koja je montirana.

Šef međunarodnih i specijalnih operacija Richard Davis je rekao: “Morate iznajmiti sobu na desnoj strani i sobu s lijeve strane, plus ljude u hodniku i liftu koji će zaustaviti goste i reći: ‘možemo li vidjeti vaš ključ od sobe molim’. Onda će se oni sastati u predvorju ili hodniku, i to je njihovo mjesto preuzimanja i predaje, te će se tjelohranitelji vratiti nazad na svoje dužnosti. Mi ih već upozoravamo na to godinama.”

Standardni postupci za osiguranje celebrity osoba su bili zanemareni u noći kada je Kim Kardashian opljačkana, a policija vjeruje da je to bio nekoga iznutra.

“Radio sam u hotelu, i kad su slavni ili bogati gosti imali “nešto za zalog”, u roku od nekoliko minuta od njihovog povratka u hotel je trgovina nakita (sa svojim osiguranjem) došla i pokupila nakit na čuvanje.

Stvarno bogati gosti putuju sa svojim sefovima, uzimaju povezane sobe i imaju stražare u sobama u svako doba dana.

Čak i hotelske sobarice ne smiju u sobu ako ne pozovu recepciju i pitaju da li smiju unutra, i ne smije ih se ostaviti bez nadzora. Soba sa sefom se obično ne čisti sve do odlaska gosta.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,