Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » NAPOKON! Počinje suđenje Monsantovim ‘zločinima protiv čovječnosti’ u Haagu! Sud bi trebao započeti 14. listopada

NAPOKON! Počinje suđenje Monsantovim ‘zločinima protiv čovječnosti’ u Haagu! Sud bi trebao započeti 14. listopada

haag-monsanto-sudMonsanto će biti meta tužbe “zločina protiv čovječnosti”, suda u Haagu u Nizozemskoj, a suđenje službeno počinje u petak, 14. listopada 2016. godine

Cilj suda je dati pravno mišljenje o zaštiti okoliša i šteti po zdravlje učinjeno od strane podmukle agrokemijske megakompanije Monsanto.

Ovaj sud će se sastojati od pet međunarodno priznatih sudaca koji će slušati iskaze 30 svjedoka i stručnjaka sa 5 kontinenata, kao i one koji će pričati svoje priče o ciljevima Monsanta i terorizma prema okolišu, čovječanstvu i planeti.

Web stranica posvećena tribunalu (monsantotribunal.org) donosi pojedinosti i ciljeve ovog nadolazećeg suda:

Cilj suda je dati pravno mišljenje o zaštiti okoliša i zdravstvenim štetama učinjenima od strane multinacionalne kompanije Monsanto. Međunarodnoj raspravi još će se dodati zločin ekocida u međunarodnom kaznenom pravu.

Sud će također dati ljudima diljem svijeta dobro dokumentiranu pravnu osnovu koja će se koristiti u tužbi protiv Monsanta i sličnih kemijskih tvrtki.

Kritičari Monsanta tvrde da je tvrtka bila u mogućnosti ignorirati ljudsku i ekološku štetu uzrokovanu njihovim proizvodima i njene razorne aktivnosti kroz sustavno prikrivenu strategiju, kroz lobiranje regulatora i vlasti, laganje, korupciju, plaćene pseudo znanstvene studije, provodeći pritisak na nezavisne znanstvenike i manipuliranje medijima.

Naš trud se temelji na promatranju da se samo kroz građanske akcije može ostvariti naknada za žrtve američke multinacionalne trovačke kompanije.

Žrtve Monsantove politike nerado ulažu vrijeme i novac u sudske parnice, pogotovo jer nema razloga da vjeruju u pozitivan ishod. Često, kada se tvrtka kao što je tvrtka Monsanto tvrtka podmiruje izvan suda, čime zaobilazi uspostavu negativnog pravnog presedana.

Opća svrha suda:

Da biste dobili opću sliku suđenja protiv Monsanta, nakon pravih postupaka na međunarodnom sudu uspostavit će se međunarodni mehanizam koji će za donijeti pravdu žrtvama multinacionalnih kompanija.

Specifični ciljevi suda:

  • Procijeniti slučaj protiv Monsanta i nastalu štetu u skladu s međunarodnim pravom;
  • Procijeniti Monsantove akcije u odnosu na kazneno djelo ekocida. Građanski pokreti su napravili apel da međunarodno kazneno pravo to prepoznati kao zločin;
  • Razmislite moguću izmjenu Rimskog statuta kojim se uspostavlja internacionalna tužba
  • Kazneni sud će uključiti zločin ekocida, tako da je moguće tužiti fizičke i pravne osobe za ovaj zločin.

Kao što možete vidjeti, ovaj sud želi postaviti temelje za sustav koji mora biti na svom mjestu i ne samo da zaustavlja globalne genocidne aktivnosti Monsanta već i da na kraju spriječi kriminalce koji pokreću Monsanto i zavjerenike koji ulažu u ovaj teroristički entiteta odgovoran za svoj izravni i neizravni zločin protiv čovječnosti.

Zanimljivo je da ovaj sud drži da Monsanto radi po standardima UN-ove Agende 21 / Agende 2030 koja poziva na radnje kao što su “održivi okoliš”, pravo na zdravu hranu, pravo na uživanje najvišeg razine zdravlja, pa čak i na povredu slobodu znanstvenog istraživanja.

Iznad svega toga, vrlo ozbiljno pitanje će se postaviti u svezi Monsantovih izravnih zločina protiv čovječnosti na sudu u Haagu.

Ironično ali ta pitanja će u konačnici biti postavljena i UN-u koji je u svojem sustavu označio prirodnu i potrebnu hranjivu tvar poznatu pod oznakom CO2 kao “zagađivač”, pa će biti zanimljivo u najmanju ruku vidjeti što će doći kao odgovor od strane Ujedinjenih naroda.

UN je označio CO2, koji je nedvojbeno potreban spoj na planetu (kao i O2) kao “onečišćujući spoj”, no treba ih potaknuti da prepoznaju očite bezobzirne zločine Monsanta protiv čovječanstva i prirode.

CO2 je izvor svog biljnog života na Zemlji, a time i središte života kakvog poznajemo. Monsanto je otrovao planet sa svojim GMO sjemenom i glifosatom Roundup (priznat da je otrovan od strane CDC-a), koji su uzrokovali nepopravljivu štetu po planet i čovječanstvo.

Ako Monsanto ne bude kazneno odgovoran za svoje zločine protiv čovječnosti, tada će vam to pokazati također sve što trebate znati o pravoj prirodi pseudo “globalne vlasti” poznate kao Ujedinjeni narodi, koji do danas nemaju kredibilitet kada su u pitanju istina, pravda i ljudska prava širom svijeta.

Neuspjeh da se poduzme odlučnu akciju protiv Monsantovih zločina protiv čovječnosti, će planetu ponuditi priliku da se još jednom dokaže zlouporaba organizacije koju predstavlja UN, na prvom mjestu.

Ne zaboravimo da je UN je također beskorisno “službeno” državno tijelo novog svjetskog poretka koje je jednostavno stvoreno od strane vladajuće elite, nakon 2. svjetskog rata.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,