Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » VODEĆI SVJETSKI ZNANSTVENIK O CHEMTRAILSIMA: ‘Dokazao sam namjerno trovanje čovječanstva – najugroženije su trudnice, djeca i starci!’

VODEĆI SVJETSKI ZNANSTVENIK O CHEMTRAILSIMA: ‘Dokazao sam namjerno trovanje čovječanstva – najugroženije su trudnice, djeca i starci!’

marvin-nebo-chemVjerujete da nas prskaju chemtrailsima? Ne vjerujete? Nije ni bitno jer dok raspravljamo svašta se nešto odvija u podzemlju i nadzemlju, nad našim glavama, vjerovali vi u to ili ne

Ali možda je bolje otvoriti oči i poslušati riječi jednog vodećeg svjetskog znanstvenika izuzetno priznatog u znanstvenim krugovima, pogotovo u području nuklearne kemije, sa Sveučilišta u Kaliforniji J. Marvin Herndon koji je nedavno izdao znanstveni rad pod nazivom ‘Aluminijsko trovanje čovječanstva i Zemlje tajnim geoinženjering aktivnostima’ u kojemu je detaljno znanstvenim metodama dokazao prskanje aluminija i drugih tvari po zemlji i čovječanstvu.

Nakon objavljene studije dao je intervju za Activist Post u kojemu je objasnio da su ga chemtrailsi počeli zanimati u proljeće 2014. godine kako je primjetio da se intezitet zaprašivanja itekako povećao.

‘Inače plavo nebo, odjednom je bilo zasuto tamnim, umjetnim oblacima. Kao znanstvenik ali i kao građanin San Diega nisam mogao pustiti svoje misli na miru, već sam morao istražiti tvari koje su toliko očite, i koje smo prisiljeni udisati’, rekao je u intervjuu dodao: ‘Objavio sam prvi znanstveni rad na tu temu, a uzorke istraživanja prikupio sam sam.

‘Rezultati mojeg istraživanja pokazuju da se u tekućem stanju prska aluminij uz mnoge druge po čovječanstvo smrtonosne tvari, poput ugljenog pepela koji sadrži velike doze također aluminja, a što treba pokrenuti brojna zdravstvena pitanja’ rekao je dodavši da je o rezultatima svog istraživanja obavijestio i Američki nacionalni institut za zdravlje koji po njegovu mišljenju također sudjeluje u projektu ‘trovanja’ čovječanstva.

Na pitanje je li trovanje čovječanstva počelo izvješćem UN-a i 1988. godine, Herndon je odgovorio potvrdno i rekao da je UN u to uključen isključivo zbog moći, kontrole i novca.

Teorija o ‘klimatskim pojavama je prijevara na koju su nasjele mnoge zemlje, tvrdi Herndon i dodaje da je to samo paravan za ‘klimatsko oružje protiv čovječanstva’. ‘Velik je transfer novca uključen u tu igru- tvrdi.

U početku se geoinženjering koristio u poljoprivredi, nakon toga u vojne svrhe, a onda su smislili globalno zatopljenje od čega vrhuška ima političke i financijske koristi.

Herndon je u radu jasno napisao: ’Globalno, u posljednjih deset godina ili više, uz dramatično povećanje intenziteta, naš planet se namjerno i trajno izlože neprirodnim tvarima koje oslobađaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u naš okoliš.

I da napomenem, sve se to događa bez znanja javnosti, dakle u potpunoj tajnosti, bez razumijevanja, bez akademskih istraživanja, bez pristanka javnosti i vlasti i bez shvaćanja kako te toksične tvari zapravo utječu na čovjeka i na planetu’. Nadalje, Herndon piše i šokira svjetsku javnost: ‘Od proljeća 2014. godine, primijetio sam umreženu pojavu toksičnih geoinženjering staza u donjim slojevima atmosfere (troposferi), koje se miješaju sa zrakom koji udišemo.

Do studenog 2014. godine, prskanje iz tankera-jet zrakoplova postalo je svakodnevna pojava, ponekad do te mjere da ovo prskanje uzrokuje da inače plavo nebo postane potpuno oblačno s primjesama umjetnih oblaka.

Posve uznemirujuće, pogotovo jer nema nikakvih upozorenja Vlasti ni za najugroženije članove zajednice: djecu, trudnice, starije osobe i osobe s kompromitiranim imunološkim i dišnim sustavom’.

Izjave ovog znanstvenika jako su uznemirile svijet, upravo zbog toga što mnogi ljudi pored zdravih očiju ne vide i ne žele vidjeti što se događa.

No, ukoliko je tajno zaprašivanje čovječanstva prevršilo toliku mjeru da se pojedini znanstvenici javno obraćaju javnosti, vjerujte stanje je izuzetno alarmantno i pogubno za ljude. Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom’!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , ,