Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » ČUDO U HRVATSKOM SABORU: Pernar u 15 minuta razgolitio cijeli financijski sustav!

ČUDO U HRVATSKOM SABORU: Pernar u 15 minuta razgolitio cijeli financijski sustav!

pernar-saborDo ulaska Živog zida u Hrvatski sabor građani Hrvatske rijetko su ili nikako gledali sjednice Sabora, a sada postaje nevjerojatno da se prvi put u Saboru od osamostaljenja čuje istina

Što god mi mislili o Živom Zidu ili njihovim članovima te njihovim ‘grijesima’, zastupnici Živog zida svakim svojim nastupom pobiru veliko oduševljenje svih građana Hrvatske. Iako to ankete najvjerojatnije neće spomenuti, rast popularnosti Živog zida posve je jasan, a nepotrebnost kao i umreženost svih drugih zastupnika u Saboru pored njih postaje sve očitija. No, što se zapravo dogodilo?

Zašto ulaskom Živog zida u Sabor hrvatski ljudi zapravo počinju pratit saborske sjednice?

Pa zato što je nakon 20 godina saborska sjednica oživjela, a konačno se pojavila i takozvana oporba koja, tek je sad postalo jasno, uopće nije postojala.

Nitko hrvatskom narodu kao što to čine zastupnici Živog zida, posebice Ivan Pernar koji u svojih 15 minuta na jednostavan način uspije razgolititi cijeli financijski sustav i ljudima približiti politiku koju svi drugi već 20 godina samo provode, bez iskrenog upoznavanja javnosti s cijelom istinom!

Tako je Pernar u 15 minuta objasnio kako nastaje novac, kako funkcionira financijski sustav, pojasnio je ulogu saborskih zastupnika koji provode politiku bankara, a ne hrvatskoga naroda, objasnio je Plenkoviću kako svojom sluganskom politikom i služenju europskoj masoneriji uopće ne radi za hrvatski narod, već za spomenute političke i bankarske gremije što ga postavlja u poziciju ne premijera, već samo stečajnog upravitelja te mnoge druge velike istine koje su bile skrivene od ‘malog čovjeka’, a moguće i od mnogih zastupnika…

Naime, i samim odabirom Plenkovićeve vlade i pojedinaca unutar njih postaje jasno vidljivo da hrvatska država unatoč nekim predizbornim obećanjima ne odustaje o služenja bankarskom lobiju na uštrb brojnih hrvatskih građana te da se najobičnijim diplomatskim floskulama pokušava prikriti služenje buduće vlade koja je posve u rukama ‘onih izvana’, mi ćemo se usuditi točno reći masoneriije i njihovih političkih gremija koje je Plenković okupio oko sebe očito u cilju razvlaštenja i otuđenja hrvatske nam domovine, u svrhu stvaranja Novog svjetskog poretka.

Kad poslušate ovaj govor Ivana Pernara u Hrvatskom saboru, shvatit ćete zašto je riječ o pravom čudu te zašto Pernarova popularnost kao i popularnost Živog zida nenormalno raste od trenutka kada su dobili priliku govoriti, a i postat će vam jasno zašto je Šeks u izbornoj noći rekao da Hrvatski sabor koji biramo ne donosi odluke, već ih samo provodi!

A tko su upravitelji i vladari hrvatskoga naroda? To ne govori nitko u Saboru, za sada samo Pernar i drugi članovi ŽZ-a! U svakom slučaju, svaka čast za istinu koja se sama probija do srca ljudi!

Da li je došlo novo vrijeme za istinu u Saboru? Podijelite ovaj video sa prijateljima i vama dragim ljudima jer na taj način, širenjem ove istine jedino možemo nešto promijeniti.
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , ,