Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, Uncategorized » JAPANCI POLUDILI ZA PUTINOM: Munjevito raste interes za svakodnevni život ruskog predsjednika. Obožavaju ga!

JAPANCI POLUDILI ZA PUTINOM: Munjevito raste interes za svakodnevni život ruskog predsjednika. Obožavaju ga!

putin-jaseU Japanu munjevito raste interes za svakodnevni život ruskog predsjednika Vladimir Putina. Kult ličnosti ruskog lidera među Japancima doseže nove visine, piše “Japan Times”

Novi kalendar za 2017. godinu, koji je potpuno posvećen Putinu, “poznatom po tome što jaše konja bez košulje”, odlično se prodaje u Zemlji izlazećeg sunca. Od kraja kolovoza on se može nabaviti u internet-trgovinama.

Sam kalendar tiskan je u Sankt Peterburgu. Izdala ga je trgovačka kuća “mednije vsadnik”. Kalendar sadrži natpise na osam jezika, među kojima su engleski i japanski.

Prema pisanju lista, u središnjoj prodavaonici mreže “Loft” u Tokiju kalendar zauzima treće i četvrto mjesto po prodaji među 3.500 artikala.

Vijest o objavljivanju neobičnog kalendara s Putinom u japanskim trgovinama brzo se proširila po društvenim mrežama. Tako je početkom listopada korisnik Twittera @remogura napisao: “Želim da mi za rođendan poklone kalendar s Putinom, hvala”.

Prema riječima predstavnice tvrtke kojum Jokokavi, kupci su se počeli interesirati za izlaženje “Putinovog kalendara” u vezi s intenzivnim pisanjem medija o mogućoj posjeti ruskog predsjednika Japanu.

“Očekivali smo određeno zanimanje publike, ali nismo očekivali da će biti toliko popularan”, navela je ona. Na omotu kalendara nalazi se fotografija na kojoj Putin stavlja crne naočale, a tu su i inicijali ruskog predsjednika.

Unutra su tiskane fotografije koje iz raznih kuteva prikazuju čovjeka u Japanu poznatog kao “hrabrog lidera”. Na stranicama kalendara Putin peca ribu, trenira džudo i grli psa pasmine akita, kojeg su mu poklonili žitelji područja Tohoku u znak zahvalnosti za pomoć Rusije nakon potresa 2011. godine.

Prema Yokokavinom mišljenju, upravo ovi rijetki snimci privlače pozornost japanskih kupaca.

“Ponekad se može čuti da kupci, posebno žene, govore da Putin izgleda vrlo dobro ili da ima stila”, dodala je ona.

Prema njenim riječima, tvrtka ovisno o interesu klijenata može produžiti prodaju kalendara s fotografijama predsjednika Rusije i na sljedeću godinu. Podsjetimo, posjete Vladimira Putina Japanu planirana je za prosinac.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI, Uncategorized · Tags: , , , ,