Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Hillary Clinton zatražila od zloglasne kompanije Monsanto da joj pomogne postati predsjednik

Hillary Clinton zatražila od zloglasne kompanije Monsanto da joj pomogne postati predsjednik

hillary-monsantoWikileaksova najnovija e-pošta koja je procurila, razotkrila je da je Hillary Clinton pozvala glavne rukovoditelje kompanije Monsanto da joj pomognu ući u Bijelu kuću, a ona bi zauzvrat njima pomogla ozakoniti otrov i GMO hranu

Email koji je procurio pod brojem 28657, je dio Podestinih emailova koje je objavio WikiLeaks, pokazuje da je Clinton kampanja očajnički tražila novac od Monsanta.

Monsantov operativac koji je pozvan na dobrotvornu večeru zaklade Hillary Clinton nije bio nitko drugi nego Charles W. Burson, Monsantov bivši izvršni potpredsjednik, tajnik i glavni savjetnik.

Burson se povukao iz Monsanta 2006. godine, ali je i dalje imao aktivnu Monsanto.com email adresu sve do 2015. kada je bio zamoljen strane CEO Monsanta Hugh Granta da promovira agendu korporacijskog međunarodnog imperijalizma kroz patentirano sjeme preko leđa siromašnih farmera u zemljama u razvoju. To je odvratno!

“U ime Monsantove Uprave i zaposlenika kompanije Monsanto, hvala Charlesu za službu u našoj kompaniji”, rekao je Hugh Grant, predsjednik i glavni izvršni direktor Monsanta.

“Tijekom njegova mandata, Monsanto je uspješno prebačen iz poljoprivrednog društva potaknut svojom kemijskom biznisom, i upravljanje sjemenom u veliko poduzeće.

Charles je igrao važnu ulogu u izgradnji pravne organizacije tvrtke kako bi se bolje snašli u rastućem poslu kompanije Monsanto, ne samo u Sjedinjenim Američkim Državama, već i u Latinskoj Americi i azijsko-pacifičkoj regiji, gdje poljoprivrednici sve više odabiru genetski modificirano Monsanto sjeme i tehnologije.

Clintonova zaklada je tražila novac od jednog od najozloglašenijih korporacija u povijesti čovječanstva.

Drugim riječima, Charles Burson je radio na tome da Monsanto tuži poljoprivrednike čija polja su zatrovana genetski modificirvećih zla i zloporabe protiv ljudskih prava ikada viđenih u modernom svijetu, ali kampanja Hillary Clinton je vidjela ovog čovjeka kao priliku za dobivanje više novca koji bi pomogao progurati Hillary Clinton u Bijelu kuću (gdje bi, bez sumnje, ona uzvratila Monsantu kroz odluke vladine politike kroz USDA i FDA).

Potpuno u skladu s kriminalnim ponašanjem kriminalne mafije Clinton, Charles Burson je također sudjelovao u Monsantovom ilegalnom mitu preko 140 indonezijskih službenika u sklopu svog marša međunarodnog poljoprivrednog imperijalizma protiv poljoprivrednika koji su odbili sjeme Monsanta.

To je Hillary Clinton ukratko: Beznadno korumpirana … uključena u kaznena djela … u dosluhu na svim razinama, sudjeluje u kršenju ljudskih prava i ljudskog dostojanstva. Ova žena ne bi trebala biti za stolom u Ovalnom uredu … ona bi trebala biti iza rešetaka!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,