Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » U IME ISTINSKIH LJUDSKIH PRAVA: Putin nakon Sorosa, Rothschilda i Madeleine Albright izbacio i Amnesty International iz zemlje!

U IME ISTINSKIH LJUDSKIH PRAVA: Putin nakon Sorosa, Rothschilda i Madeleine Albright izbacio i Amnesty International iz zemlje!

moskva-amnestyPutin nastavlja nakon izbacivanja Sorosa, Rothschilda i Madeleine Albright dalje sa uništavanjem prozapadnih Nevladinih Organizacija u Rusiji koje utječu na nestabilnost unutar zemlje

Na red je došao Amnesty International zbog svojeg licemjerstva nepravednosti prema Rusiji, a blagonaklonosti prema Americi i zapadnim zemljama. Pogotovo u izvještajima iz Sirije i Jemena u kojima u zadnje vrijeme progledava kroz prste Americi i njezinim saveznicima koji uporno masovno ubijaju civile, a optužuje Rusiju za ratne zločine.

Ruske vlasti zapečatile su noćas prostorije zapadne organizacije za ljudska prava Amnesty International u Moskvi.

Sergej Nikitin, direktor ureda, rekao je da su zaposlenici jutros došli na posao, ali su zatekli promijenjenu bravu:

Mi taj prostor iznajmljujemo više od 20 godina, a danas se na vratima pojavilo obavijest da je vlasništvo grada Moskve i da se bez odobrenja gradskog departmana za nekretnine ne smije otvarati. Na vratima se vide tragovi obijanja”.

Nikitin je izjavio da su on i njegovi suradnici “lišeni dostupa telefonima, kompjuterima i osobnim stvarima”.

Naglasio je da ne zna zbog čega se sve dogodilo.

Ured Amnesty Internationala u Moskvi zatvorile su vlasti bez objašnjenja jutros, priopćila je NVO za obranu “ljudskih prava”.

“Zaposlenici organizacije su utvrdili ovo oko 10.00 sati jutros, kao i da su postavljeni pečati. Nismo primili nikakvu obavijest, a pečati su postavljeni u njihovoj odsutnosti”, naveo je Amnesty Internatonal u priopćenju.

“Svi naši poslovi, naši kompjuteri i naša dokumenta su tamo, iza zatvorenih vrata”, rekao je na Facebooku Ivan Kondratenko, zaposlenik Amnesty Internationala u Rusiji.

NVO je objavila sliku pečata, na kojima je napisano da su prostorije vlasništvo Ruske federacije i da se organizacija mora obratiti gradu Moskvi da bi dobila informacije. Naveden je broj telefona, ali on zvoni bez prestanka, dodao je Ivan Kondratenko.

Amnesty International, koji je u ovim prostorijama već 20 godina, precizirao je da je brava promijenjena i struja isključena. Na pitanja novinara, glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov je rekao da nema “apsolutno nikakvu informaciju o ovome” i dodao da o ovom slučaju čuje “prvi put”. Ured u Moskvi je jedini ured Amnesty Internationala u Rusiji, prenosi Fena.
 
(vecernji.hr)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,