Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ‘FILANTROP’ BILL GATES: Čovječanstvu je očajnički prijeko potrebna ‘JEDNA SVJETSKA VLADA’

‘FILANTROP’ BILL GATES: Čovječanstvu je očajnički prijeko potrebna ‘JEDNA SVJETSKA VLADA’

bill-gates-vladaMilijarder Bill Gates je pozvao je na uspostavljanje “neke vrste svjetske vlade” ovog tjedna, tvrdeći kako će biti potrebno stvaranje jedne svjetske vlade u borbi protiv glavnih pitanja kao što su “klimatske promjene”

Govoreći s njemačkim novinama “Süddeutsche Zeitung”, Gates je rekao da Ujedinjeni narodi sada nemaju dovoljno ovlasti i mora im biti odobrena puna kontrola nad svim državama “za dobrobit čovječanstva.”

“Možete to ismijavati, ali uistinu je tužno kako je vođena konferencija u Kopenhagenu (konferencija o klimatskim promjenama), i kako se pojedinci ne ponašaju sa sustavom UN-a”, Gates je rekao u skladu s engleskim prijevodom u Huffington Postu.

Gates je nadalje istaknuo svoju poziciju, navodeći da je globalna vlada “prijeko potrebna” radi suzbijanja niz bolnih pitanja koja muče planetu.

“Uzmite na primjer Ujedinjene narode koji su stvoreni isključivo radi sigurnosti u svijetu. Mi smo spremni za rat, jer smo poduzeli sve mjere opreza. Imamo NATO, imamo divizije, džipove, obučene ljude”, rekao je Gates.

“Ali što je s epidemijama? Koliko zrakoplova, šatora, ili znanstvenika imaju liječnici? Ako bi postojala takva stvar kao što je “Svjetska vlada”, mi bi se puno bolje pripremali za to.”

Milijarder trenutno puni svjetske naslove nakon predstvaljanja plana za provedbu bezgotovinskog sustava u više zemalja trećeg svijeta – koji je već uveden u Indiji – unatoč kritikama da će program nesumnjivo dati financijskim elitama potpunu kontrolu nad monetarnim sustavima.

Unatoč stalnom medijskom sjajnom portretu Bill Gatesa, koji je ukorijenjen u svojem financiranju velikih mainstream medija, pogled na projekte takozvanog filantropa otkriva pravu prirodu stvari.

Osim njegovog osnivanja računalnog diva Microsoft, korporacija koja je radila ukorak sa obavještajnom špijunskom agencijom NSA da bi uništila privatnost, uloga Gatesa u uništavanju zdravlja u svijetu je postala očita od strane tvrtki u koje on ulaže milijune dolara.

Javno razotkrivanje poreza fondacije “Fondacije Bill & Melinda Gates” u 2012. tazotkrilo je da je fondacija financirala korporacije kao što su Coca-Cola, McDonalds, Burger King i Kentucky Fried Chicken.

Glavni fokus “Fondacije Bill & Melinda Gates” je također ulaganje velikog novca u kampanje cijepljenja, usprkos tome što zapadni mediji u potpunosti ignoriraju glavna etička pitanja koje su postavili medicinski stručnjaci u zemljama kao što je Indija, gdje je više od 47.500 djece ostalo paralizirano nakon Gatesove “kampanje cijepljenja”.

Vrhovni sud Indije prošle godine počeo istraživati Gatesovo sudjelovanje u provođenju cijepljenja koje je rezultiralo smrću nekolicine mladih djevojaka.

Njegovo djelovanje dalje seže sve do kontrole oružja, učeničkog kurikuluma “Common Core” i geoinženjeringa, praksa prskanja otrovnih čestice u stratosferu čime bi se blokirale sunčeve zrake. Kompanije koje sve to provode su dobila milijune od Gatesa.

Gates je također bio u središtu skandala jer je uložio milijune u biotehnološki div Monsanto koja trenutno poplavljuje strane države sa GMO usjevima.

U stvarnosti, poziv na “Globalnu vladu” Gatesa i drugih bogatih elitista nema nikakve veze sa pomaganjem siromašnim narodima.

Takva vlada umjesto da jamči globalnu ravnotežu, ona će provoditi globalni nadzor, globalnu nejednakost u bogatstvu i svijet voditi prema točnom korumpiranim interesima koji trenutno konsolidiraju bogatstvo i moć u svijetu.

Glavni vođe pozivaju na globalnu vladu koja se također spominje kao “Novi svjetski poredak”:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com ©

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,