Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » MEDIJSKA BOMBA: Zastupnica američkog kongresa na CNN-u javno priznala da američka vlada financira ISIS (VIDEO)

MEDIJSKA BOMBA: Zastupnica američkog kongresa na CNN-u javno priznala da američka vlada financira ISIS (VIDEO)

kongres-zastupnicaHrabra zastupnica američkog Kongresa Tulsi Gabbard je rekla na televiziji CNN u razgovoru “uživo” da američka Vlada financira ISIS i Al Kaidu

Prema predstavnici Havaja, Donald Trumpov prioritet kao predsjednika bi trebao biti zaustaviti financiranje ovih terorističkih organizacija u najkraćem mogućem roku.

Zastupnica američkog Kongresa Tulsi Gabbard je u direktnom obraćanju javnosti rekla:

“Volim svoj posao. Stanovnici Havaja su me ponovo izabrali u studenom jer radim dobro svoj posao.

Moj cilj je razgovarati s novoizabranim predsjednikom Trumpom konkretno o situaciji u Siriji i posljedicama eskalacije promjene režima koje SAD podržava zajedno sa zemljama poput Saudijske Arabije, Katara i Turska i eskalacije nakon zabrane letenja ili uvođenja sigurne zone.

Pozivam Donald Trumpa da hitno stane na kraj ratu za promjenu režima, da zaustavi financiranje izravno i neizravno skupina koje rade sa ISIS-om i Al Kaidom te da se zaustavi usmjeravanje dolara, oružja i pomoći drugima koji izravno podržavaju terorističke skupine koje bi trebale biti naši neprijatelji protiv kojih bi se trebali boriti.”

Kad ju je komentator pitao da li je ona sugerira da SAD financira ove terorističke skupine, ona je rekla je da financiraju.

“Ja ne samo da to sugeriram. To je realnost u kojoj živimo. Ako vi ili ja osiguravam novac, oružje ili podršku grupi kao što je al-Kaida ili ISIS, mi bismo bili bačen u zatvor. Međutim, američka vlada pruža novac, oružje, informacije, pomoć i druge vrste podrške direktno preko CIA-e tim skupinama koje rade sa i su povezane s al-Kaidom i skupinom ISIS.”

CNN-ov novinar ju je zatim pitao za potvrdu činjenica koje je izrekla:

“Republikanac Gabbard je rekao: “Postoje brojni izvještaji iz izvora vijesti da su pobunjeničke skupine formiraale saveze sa Al Kaidom u Siriji. U biti, Al-Kaida zapovijeda svakom pojedinom pobunjeničkom skupinom na terenu koja se bori u Siriji za svrgavanje demokratske sirijske vlade”.

“Dokazi su pokazali opet i opet da mi izravno i neizravno podupiremo ove skupine koje su srodne ili partnerske sa Al Kaidom i ISIS-om, i rade na svrgavanju sirijske vlade i Assada kroz podršku zemljama poput Saudijske Arabije, Turske i Katara.”

Pogledajte video ove hrabre zastupnice američkog Kongresa:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,