Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » TERORISTI IZGUBILI SPONZORA? Donald Trump izradio nacrt novog proračuna koji isključuje financiranje ISIS-a

TERORISTI IZGUBILI SPONZORA? Donald Trump izradio nacrt novog proračuna koji isključuje financiranje ISIS-a

trump-isisNovoizabrani predsjednik Donald Trump je poduzeo korake kako bi se osiguralo da nakon njegovog dolaska na vlast Sjedinjene Države prestanu podržavati ISIS i militantne oporbene skupine u Siriji

Trump to hitno razmatra i izradilo je nacrt novog proračuna koji uklanja sva sredstva za ISIS i teroriste povezane sa tom organizacijom.

Prema izvoru prijelaznog tima, Trump je “precrtao velikim crnim markerom” (proračun za ISIS) i “upozorio administrativne službenike zadužene za raspodjelu sredstava za ISIS da će 20. siječnja biti njihov posljednji dan na poslu. On ne želi da ih vidi na poslu 21. siječnja”.

Vijest dolazi paralelno sa tvrdnjama turskog predsjednika Erdogana koji je “potvrdio dokaze” koji uključuju “slike, fotografije i video materijale” da Zapad podržava teroriste ISIS-a.

Erdogan tvrdi da ima fotografije i video materijale koji dokazuju da zapadne zemlje podržavaju terorističke skupine, uključujući islamsku državu i skupine kurdskih militanata YPG i PYD, koji su pokrenuli brojne nasilne terorističke napade na Tursku u prošlosti.

“Oni [Zapadne zemlje] nas optužuju da podržavamo Daesh (islamsku državu)”, rekao je Erdogan na tiskovnoj konferenciji u Ankari.

“Sada oni daju podršku terorističkim skupinama, uključujući Daesh, YPG, PYD. To je vrlo jasno. Potvrdili smo dokaze, sa slikama, fotografijama i videozapisima, rekao je.

Erdogan je samo posljednja osoba u nizu koja je pozvala Obamu i američku administraciju za obustavu podršku ISIS-u.

Hillary Clinton pokušala ocrniti tu istinu idejom da su to sve “teorije zavjere”, za vrijeme izborne rasprave.

To nije stranački problem, to je jednostavno činjenica.

Demokratska kongresnica Tulsi Gabbard se javno obratila američkim građanima, hrabro upozoravajući Amerikance da Obamina vlada u tišini usmjerava novac i oružje za radikalne teroriste na Bliskom istoku.

Vladimir Putin optužuje SAD za isto kazneno djelo već godinama. Kao što istina postaje jasnije vidljiva, političari svih boja počinju govoriti o tome. Jill Stein je na Twitteru 25. prosinca objavila ovo:
 

 
Čini se da su Barack Obama, Hillary Clinton i sadašnji State Department uhvaćeni. Trump je za to službeno saznao prije nekoliko mjeseci, prije nego što je postalo općepoznato, a novoizabrani predsjednik je već počeo poduzimati akcije.

RIP ISIS.

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , ,