Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » 257 Potresa magnitude veće od 5 stupnjeva u samo 9 DANA! Zašto nam nije ništa rečeno o globalnom energetskom valu?

257 Potresa magnitude veće od 5 stupnjeva u samo 9 DANA! Zašto nam nije ništa rečeno o globalnom energetskom valu?

energija-valoviPrvo što bi željeli naglasiti, a to je da ne bi željeli da ovaj članak usadi u vas bilo kakav strah, no teško je ne biti malo potresena onime što je otkriveno

Problem u puno mainstream medija je da govore iz perspektive temeljene na strahu i nude vrlo malo rješenja.

257 potresa magnitude iznad 5 i još puno više se dogodilo u zadnjih 9 dana.

Prošle nedjelje je potres snage 7,7 stupnjeva po Richteru pogodio područje 225 kilometara jugozapadno od grada Puerto Montta na jugu Čilea, objavili su dužnosnici.

Američki Centar za upozoravanje na tsunami u Tihom oceanu objavio je kako više ne postoji opasnost od tsunamija. Centar je ranije izdao upozorenje svim područjima u krugu od 1000 kilometara udaljenosti od epicentra potresa.

Potres preliminarne magnitude 6,3 stupnjeva po Richteru pogodio je u srijedu Japan, no nije izdano upozorenje za tsunami.

Potres magnitude 6,2 stupnja po Richteru pogodio je danas regiju na istoku Indonezije, priopćio je američki Geološki zavod.

Ovo su primjeri vrlo jakih potresa koji su se dogodili u samo 5 dana.

Veliki val energije koje nismo vidjeli nikada je opažen na stranici MIMIC TPW microwave background imagery.

Zakrivljenim linijama koje se pojavljuju na ekranu su označeni veliki valovi energije, navodi se u video analizi na kraju članka.

“Ovaj MIMIC sustav obično samo pokazuje oborine / vodenu paru, ali u nekim rijetkim slučajevima veliki valovi energije se mogu vidjeti kada Zemlju udari solarna oluja, svemirsko nevrijeme, i drugi energetski događaji koji mogu utjecati na planet.

Energetski val koji je pogodio planet na obje hemisfere tijekom nekoliko sati se počeo formirati tijekom 18. prosinca oko 15:00 UTC, i nastavio je putovati preko cijele planete slijedećih 15 sati.

Provjera toka monitora X-zraka je pokazivala nisku aktivnost, nije bilo nikakvih solarnih vjetrova, nije bilo većih solarnih oluja, “Totalni Električni Naboj” u ionosferi pokazivao je “minimalne” vrijednosti …. dakle izvor / uzrok ovog događaja je još uvijek “nepoznat”.

Ako se to “događaj” stvarno desio, naš planet se tada suočio sa ogromnom količinom energije koja je utjecala na planet uzrokujući povratni efekt u obliku potresa.

Ne znam što da mislimo o tome – to je prvi put da smo ikada vidjeli nešto tako veliko nad takvom ogromnom prostoru da se tako prikazuje. (izvor)

Video analizu ovog događaja možete pogledati ovdje:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com ©

Širom Europe sve se češće čuju usporedbe s 1930-ima, a SAD bi mogle postati kao neka zemlja Latinske Amerike
ŠTO NAS OČEKUJE U NOVOJ GODINI: Propao je američko-europski projekt antiruskog uređenja Balkana

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,

 
reklama