Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DRŽAVNI UDAR: IZRAELSKA POLICIJA ULETILA U KUĆU IZRAELSKOG PREMIJERA NETANYAHUA I UHITILA GA ZBOG KORUPCIJE

DRŽAVNI UDAR: IZRAELSKA POLICIJA ULETILA U KUĆU IZRAELSKOG PREMIJERA NETANYAHUA I UHITILA GA ZBOG KORUPCIJE

netenjahu-izraelObama kreće protiv Izraela?

Policijski istražitelji večeras saslušavaju izraelskog premijera Benjamin Netanyahua u njegovoj rezidenciji u Jeruzalemu.

Osumnjičen da je primao mito, Netanyahu je uoči saslušanja poručio svojim rivalima da “još ne slave”, da je to “pucanj u prazno” i da neće biti nikakvih posljedica po njega.

“Vidjeli smo da izvještaji u medijima imaju atmosferu slavlja, a slična atamosfera je u televizijskim studijima i pogledima opozicionih stranaka.

“Želio bih im poručiti ‘Pričekajte sa slavljem ne žurite’. Ponavljam neće biti ničega jer nema ničega nastavite da ispuštate svoj topli zrak dok mi nastavljamo da vodimo državu Izarael”, rekao je Netanyahu svojim pristalicama iz Likuda koji su mu oduševljeno aplaudirali.

Policajci nisu razgovarali s novinarima, a mediji su javili da se provjeravaju sumnje da su Nentyahu i njegova obitelj primili od dva biznismena poklone i povlastice u vrijednosti 1 milijun eura.

Uoči saslušanja za koje je javljeno da može trajati satima, crni paravan je postavljen ispred rezidencije premijera da novinari ne bi videli i snimili tko ulazi i izlazi.

List “Harec” je objavio da policija ima svjedoke, od kojih je jedan, čije je svjedočenje već dovelo do preokreta, američki biznismen i predsjednik Svjetskog židovskog kongresa, Ronald Lauder potvrdio policiji da je davao poklone, uključujući odijelo i financirao putovanje u inozemstvo Netanyahuovog sina Jaira.

David Amsalem, predsjedavajući Odbora Parlamenta za unutrašnje poslove i član Netanyahuove konzervativne partije Likud, kritizirao je policiju što istragom “politički progoni” premijera.
 
(slobodnaevropa.org)

Filipinski predsjednik Duterte prozvao Vatikan: 'Svećenici su vam pedofili, vi gomilate zlato, i ubili ste Krista'
ARABIJA U CENTRU BALKANA: Arapi počeli masovno kupovati nekretnine na planini Vlašić! 'Uzimaju sve što vide'

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,

 
reklama