Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Filipinski predsjednik Duterte prozvao Vatikan: ‘Svećenici su vam pedofili, vi gomilate zlato, i ubili ste Krista’

Filipinski predsjednik Duterte prozvao Vatikan: ‘Svećenici su vam pedofili, vi gomilate zlato, i ubili ste Krista’

vatikan-papa-duterteFilipinski predsjednik Rodrigo Duterte ne odustaje. Samo jedan dan nakon što je prozvao američke veleposlanike “špijunima CIA-e” Duterte sada kritizir vrh elitne piramide u Vatikanu

Nakon što je Vatikan organizirao izložbu fotografija povodom žrtvama rata protiv droge koji se događa na Filipinima, predsjednik Duterte je napao Vatikanu i nije se suzdržavao:

“Kažete da je Duterte ubojica. Vi svećenici, vi ste krivi za smrt tisuća ovisnika o drogama, čak i onih koji su umrli u bolnicama, i još uvijek mene okrivljujete. Vi ste oni koji su ubili Krista.”

Predsjednik je također rekao da Vatikan nije pomogao na bilo koji način da se okonča rat s drogom:

“Oni ne rade ništa protiv ilegalnih droga. Oni nikad nisu pomogli. Crkva ne daje ništa, čak i ako oni prikupljaju toliko novaca. Moja izjava je puna sarkazma, jer oni [svećenici] mene kritiziraju. Oni su licemjeri.

Duterte je također rekao da vjeruje u Boga i Allaha, ali ne vjerujem u organizirane religije i da je Vatikanska vjera zapravo oko gomilanja zlata, kao i proizvodnja straha od pakla u razmišljanja svojih sljedbenika:

“Ne vjerujem u to. To je ono u čemu se sastoji religija, oni ulijevaju strah da ćete ići u pakao ako ste grešnik. No, oni samo znaju da se zaista u paklu umre … Budite oprezni u svezi religije, iza nje stoji gomilanje zlata. Riječ je o zlatu. Oni nisu učinili ništa. Gdje je njihov Bog, i njihova im milost? Licemjerstvo vlada u svemu tome.”

Duterte je onda nadodao:

“Katolicizam je prljava religija. Krajnje je vrijeme da vam pokažem njihovu povijest. Papa Leon je čak imao spolni odnos sa svojim djetetom.

Dok se o izjavi o pedofiliji može samo raspravljati, činjenica je da je Vatikan isplatio više od 4 milijarde dolara dolara žrtvama seksualnog zlostavljanja od strane svećenika i klera u Vatikanu, u skladu s National Catholic Reporter.

Drugim riječima, iako može biti teško dokazati danas da je papa Leo bio pedofil, dobro je poznato da sam Vatikan ima veliki i zlokobni problem pedofilije i seksualnog zlostavljanja.

Ranije ove godine, predsjednik Duterte je odlučio posjetiti Vatikan i ispričati se papa Franji što ga je nazvao “ku**inim sinom”, ali je na kraju odlučio da ne putuje.”

Predsjednik Filipina je brzo stekao reputaciju govoreći javno svoje mišljenje i govoreći ljudima upravo ono što on misli. Prošli tjedan, on je zaprijetio da će zapaliti Ujedinjene narode:

“Ako su Ujedinjeni narodi podnijeli žalbu protiv vas, ja ću zapaliti Ujedinjene narode, ako želite. Ja ću ih spaliti ako odem u Ameriku.”

On je također prozvao Zeid Ra’ad Al Hussein, visokog službenika Ujedinjenih naroda, “idiotom” i “ku**inim sinom”. (izvor)

Dok Duterte govori javno svoje mišljenje i javno se distancira od SAD-a i sprijatelji se sa Rusijom i Kinom, ovo najnovije prozivanje Vatikana da se bavi sakupljanjem zlata, incestom i pedofilijom je jedan od najvećih istupa do sada.

Vremena u kojima živimo postaju vrlo zanimljiva. Ona se mogu čak pretvoriti i u spektakl “što će Rodrigo Duterte reći i učiniti sljedeće?”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

ŠTO NAS OČEKUJE U NOVOJ GODINI: Propao je američko-europski projekt antiruskog uređenja Balkana
DRŽAVNI UDAR: IZRAELSKA POLICIJA ULETILA U KUĆU IZRAELSKOG PREMIJERA NETANYAHUA I UHITILA GA ZBOG KORUPCIJE

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,

 
reklama