Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Donald Trump će proglasiti George Sorosa ‘PRIJETNJOM ZA NACIONALNU SIGURNOST’

Donald Trump će proglasiti George Sorosa ‘PRIJETNJOM ZA NACIONALNU SIGURNOST’

trump-sorosDonald Trump namjerava proglasiti elitističkog milijardera George Sorosa “prijetnjom za nacionalnu sigurnost” u Sjedinjenim Američkim Državama, kada preuzme dužnost krajem ovog mjeseca

Prema ministru vanjskih poslova Kremlja, Sergej Lavrov je bio zamoljen od strane tranzicijskog tima Donald Trumpa da pruži “bilo koje ili sve” dokumente vezane uz Sorosa – navodeći zakonske ovlasti od 6. ožujka 2014. izvršne naredbe koje je potpisao predsjednik Obama, pod naslovom “Pravo blokiranja imovine određenih osoba koje doprinose situaciju u Ukrajini:

“Ja, Barack Obama, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, smatram da su akcije i politika osoba koje potkopavaju demokratske procese i institucije u Ukrajini; ugrožavaju njezin mir, sigurnost, stabilnost, suverenitet i teritorijalni integritet; i pridonose otuđenju imovine, predstavljaju neuobičajenu i izvanrednu prijetnju za nacionalnu sigurnost i vanjsku politiku SAD-a, time proglašavam hitnu nacionalnu akciju koja će se biviti tom prijetnjom.”

U popratnim dokumentima u prilogu ovog diplomatskog zahtjeva, ovaj izvještaj nastavlja, da tranzicijski tim Donald Trumpa tvrdi da ima 25 dana da provede ove izvršne odredbe predsjednika Obame iz 31. ožujka 2014. godine.

Američki diplomatski izvori su pokazali da je Soros zaista radio na “dovođenju u pitanje procese i institucije u Ukrajini”, postajući u stvari, de facto vladar ukrajinske nacije, i koji je u susretu s američkim veleposlanikom u Ukrajini Geoffrey Pyattom “položio temelje za rat”.

Plan federalizacije (slično Američkim Državama) za Ukrajinu koju je podržao predsjednik Putin, kancelarka Merkel i predsjednik Obama, ovo izvješće objašnjava, bi stvorilo mirnu tranziciju vlasti u ovoj zemlji – no zbog Soroseve ilegalne intervencije je umjesto toga dovelo do masovnog sukoba i krvoprolića te do smrti od oko 9.600 muškaraca, žena i djece.

Zašto sam predsjednik Obama nije proglasio Sorosa kao prijetnju nacionalnoj sigurnosti SAD-a nakon što je bila teško povrijeđena ova Izvršna Odredba?

Ovo izvješće objašnjava da je Soros donirao Demokratskoj stranci Obame i Hillary Clinton Demokratsku nevjerojatnih 100 milijuna dolara i pretvorio je ovu jednom poštenu političku stranku pod nazivom “Stranka Jefferson” u ono što je danas poznato pod “Soroseva Stranka”.

U najnovijim američkim predsjedničkim izborima, ovo izvješće nadalje primjećuje, da je Soros udvostručio svoje napore da uništi Sjedinjene Države postajući glavni donator Hillary Clinton i njezin lukar, no kao i u 2004. godini američki narod je odbio njegovu globalističku “viziju otvorenog društva”, okrećući se umjesto toga prema Donald Trumpu koji postao njihov sljedeći vođa.

Kako je njegova marioneta Hillary Clinton pretrpila poraz, međutim i njegova Demokratska stranka u potpunosti gubi svu moć također, a stručnjaci u ovom izvješću kažu da je Soros sada veći dio svoje financijske moći usmjerio protiv novoizabranog predsjednika Trumpa govoreći da je “demokracija sada u krizi”, jer je američki narod “izabrao foliranta koji bi htio biti diktator”.

➡ ➡ 60 MINUTA: ZABRANJENI VIDEO U KOJEM GEORGE SOROS GOVORI KAKO JE PONOSAN NA POMAGANJE NACISTIMA (VIDEO)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

IVAN PERNAR izjavio ono što nikada nitko nije javno rekao od političara u Hrvatskoj. Crkva šokirana!

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,

 
reklama