Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » SRAMOTA ZA HRVATSKU – KOLINDA NIJE POZVANA? Evo koji će Hrvati biti na molitvenom doručku s Trumpom!

SRAMOTA ZA HRVATSKU – KOLINDA NIJE POZVANA? Evo koji će Hrvati biti na molitvenom doručku s Trumpom!

kolinda-trumpUmjesto Kolinde pozvan je mladi hrvatski aktivist. To vam sve govori…

Prvog četvrtka u veljači svake se godine u Washingtonu održava Nacionalni molitveni doručak. Na tom skupu obično je, uz američkog predsjednika, oko tri tisuće uzvanika iz cijelog svijeta – državnika, diplomata, vjerskih čelnika, osoba iz javnog i kulturnog života.

Među uzvanicima prvog Trumpova doručka bit će i nekoliko Hrvata. Međutim, čini se kako hrvatsko izaslanstvo neće sudjelovati. Jesu li uopće pozvani?

S područja jugoistočne Europe navodno je pozvano desetak osoba. Pozivnicu je, na preporuku stranačke kolegice iz EU parlamenta, dobio i zamjenik križevačkog gradonačelnika Tomislav Katanović.

Lijepo je sudjelovati u događaju kojemu je smisao ujedinjavanje, u današnje vrijeme kad je prečesto situacija i retorika koja ljude razjedinjava i skupljaju se politički poeni na nekim poprilično prizemnim emocijama, rekao je Tomislav Katanović.

Hrvatska izaslanstva godinama su bila prisutna na molitvenom doručku kod Barack Husseina Obame. Bili su ondje Ivo Josipović, Kolinda Grabar-Kitarović, Željko Reiner i mnogi drugi.

U Ministarstvu vanjskih poslova rekli su HRT-u da ove godine nema službenog izaslanstva, što je jako zanimljivo jer će umjesto službenom izaslanstva na doručku potpuno neočekivano sudjelovati mladi hrvatski aktivist Marijan Knezović koji se godinama bori za ravnopravnost Hrvata u BiH.

Ako uistinu Trump nije pozvao hrvatsko izaslanstvo a pozvao je mladog aktivistu ta nam situacija mnogo toga govori! Kolinda i njezino ulizivanje ratnoj huškačici Hillary Clinton i Agendi Novog svjetkog poretka sigurno nije ono što će privući Trumpa Hrvatskoj. Ali zato naši mladi borci protiv nepravde i sustava svakako hoće!

S druge strane ako je Kolinda odbila sudjelovati na molitvenom doručku s Trumpom svakako je vrijeme da se zapitamo koga ona sluša? Hillary?

Jer ovo je bila izvanredna situacija da hrvatska predsjednica predstavi svoju zemlju američkom predsjedniku na legalan način, a ne onako tajno kako je to pokušala napraviti prije nekoliko tjedana!

>> BLIZU STO TISUĆA ljudi pogledalo video pod nazivom ‘MASONKA – KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ!’
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,