Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HRABRI ŠVEDSKI POLICAJAC ODLUČIO REĆI ISTINU O IMIGRANTIMA: U zemlji je pakao, svi znaju zašto, vlast to krije, a nitko se ne usudi ništa reći

HRABRI ŠVEDSKI POLICAJAC ODLUČIO REĆI ISTINU O IMIGRANTIMA: U zemlji je pakao, svi znaju zašto, vlast to krije, a nitko se ne usudi ništa reći

svedska-policija“Javnost je sada o svemu obavještena!”, a zbog ovog statusa ovaj policajac je i prijavljen

Još jedan švedski policajac “zviždač” je progovorio o tome kako su vlasti prikrivaju kriminal “izbjeglica” samo nekoliko dana nakon što je drugi policajac bio prijavljen za “rasističke” objave na društvenim mrežama.

Švedski policajac Peter Springare podigao je ogromnu prašinu jer je progovorio o javnoj tajni: imigrantskom kriminalu.

Na svom Facebooku profilu objavio je status koji je ubrzo postao viralan. Podijeljen je preko 18 tisuća puta. Mnogi su ga zbog toga prozvali rasistom, a prijavljen je i posebnoj policijskoj komisiji koji će istražiti njegov status.

Policajac je pred mirovinom pa ne strahuje, ali poručuje svim koji su se okomili na njega zbog navodnog rasizma da “ako ne mogu raspravljati o problemu kriminala među imigrantima bez da ga pripisuju rasističkoj propagandi, onda je društvo u ozbiljnim nevoljama.

Status koji progovara s kakvim se problemima susreću zemlje s imigrantima prenosimo u cijelosti:

“Tako sam jebeno umoran. Ono što pišem ovdje nije politički korektno. Ali nije me briga. Naši umirovljenici su na koljenima, škole su u neredu, zdravstvo je pakao, policija je potpuno uništena. Svi znaju zašto, ali nitko se ne usuđuje reći zašto.

Idemo; evo čime sam se bavio od ponedjeljka do petka ovog tjedna: silovanje, silovanje, pljačka, teški napad, silovanje s napadom i silovanje, iznuda, ucjena, napad, nasilje protiv policije, prijetnje policiji, kriminal s drogom, droga, kriminal, kazneno djelo, pokušaj ubojstva, opet silovanje, opet iznuda i maltretiranje.
 

 
Osumnjičeni počinitelji: Ali Mohamed, Mahmud, Mohamed, Mohamed Ali, opet, opet, Christopher…čekaj, je li to istina? Da, švedsko ime se prikralo na rubovima zločina s drogom. Mohamed, Mahmod Ali, opet i opet.

Zemlje koje predstavljaju kriminal ovog tjedna: Irak, Irak, Turska, Sirija, Afganistan, Somalija, Somalija, opet Sirija, Somalija, nepoznato, nepoznata zemlja, Švedska. Za pola osumnjičenih ne možemo biti sigurni jer nemaju valjane dokumente. Što samo po sebi obično znači da lažu o svojoj nacionalnosti i identitetu.

Dakle, govorimo samo o općini Örebro. I ovo zločini zauzimaju 100% našeg kapaciteta za istragu. Eto kako to izgleda ovdje, i kako je bilo zadnjih 10-15 godina.”

Pogledajte video pod nazivom “Ono što vam neće reći o Švedskoj!”:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,