Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin: Većina terorističkih napada su ‘lažne zastave’ dizajnirani za kontrolu građana

Putin: Većina terorističkih napada su ‘lažne zastave’ dizajnirani za kontrolu građana

putin-911Ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio je da su većina terorističkih napada pod “lažnom zastavom” dizajnirana od strane Zapada kako bi kontrolirali javnost

Govoreći na 13. godišnjem sastanku Međunarodnog kluba Valdai u listopadu prošle godine, Putin je započeo svoj govor ističući da globalistička kabala od samo “jedan posto” dominira našim svijetom kako bi provela plan dominacije Novog Svjetskog Poretka “za svoje voljene, za nekolicinu odabranih, i ne za sve”.

On se odnosilo na činjenicu da globalna elita i dalje gurat svoju želju za Novim svjetskim poretkom. To se po mom mišljenju najbolje vidi po tome što se dogodio na Bliskom istoku, posebno u posljednjih deset godina.

Sjedinjene Države su se u potpunosti infiltrirale i uništile zemlje, dok je organizacija “lažnih događaja” opravdavala upade u te zemlje. To je poznato kao “terorizam pod lažnom zastavom”. Bliski istok je sada pun američkih vojnih baza. No, više o tome kasnije.

Prema Putinu, “Ako sile danas provode neke standarde ili norme u svoju korist, oni moraju prisiliti sve ostale da se toga pridržavaju. Ali ako se sutra ti isti standardi nađu na njihovom putu, oni će se boriti da ih bace u smeće, proglase ih zastarjelima, te postaviti ili pokušati postaviti nova pravila.”

Kasnije, on spominje da te “sile” i dalje “izbacuju prijetnje, imaginarne i mitske prijetnje poput ‘ruske vojne prijetnje’”, objašnjavajući nam kako je to “profitabilan posao koji može koristiti za pumpanje svježeg novca u obrambeni vojni proračuni kod kuće, da bi pridobili saveznike koji se povijaju interesima samo jedne supersile, i da bi proširili NATO i doveli infrastrukturu, vojne jedinice i naoružanje u blizinu naših granica.”

Putin je nakon toda opisao opisati anti-rusku propagandu koju je SAD proširio u posljednjih nekoliko godina:

“Još jedan mitski i imaginarni problem je što ja mogu samo histerijom to što je SAD osudio rusko uplitanje u američke predsjedničke izbore. Sjedinjene Države imaju dosta istinski hitne probleme, čini se, od kolosalnog javnog duga preko porasta nasilja vatrenim oružjem i slučajeva samovoljnog djelovanja od strane policije.”

Godinama smo se oslanjali na mainstream medije, ali sve više ljudi počinju shvaćati da im se ne može vjerovati, pogotovo kada je u pitanju zataškavanje velikih događaja poput 9/11, takozvanog ‘rata protiv terorizma’, i druge važne teme.

Globalni korporativni mediji postali su sredstvo obmane i dezinformacije, a mnogi od nas se još uvijek moraju tek probuditi iz našeg sna i shvatiti da je ovaj izvor “informacija” jednostavno alat elite i globalista koji guraju svoju Agendu koji ima vrlo malo veze sa javnim interesom.(YNW)

Čak i oni koji su doprinijeli zapadnom propagandnom stroju su deklarirali svoje vlastite zemlje. Jedan primjer bi bio bivši General sa četiri zvjezdice Wesley Clark, koji je bio glavni zapovjednik snaga NATO saveza u Europi od 1997. do 2000. godine. Clark je rekao svijetu da ISIS stvoren od strane zapadnog vojnog saveza:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,