Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » HOLLYWOODSKA GLUMICA EKSKLUZIVNO: ‘John Travolta može ubiti čovjeka, a da za to ne odgovara!’

HOLLYWOODSKA GLUMICA EKSKLUZIVNO: ‘John Travolta može ubiti čovjeka, a da za to ne odgovara!’

travol-cruisPostoje mnoge teorije o tome zašto su velike glumačke zvijezde poput Tom Cruisea i Jonh Travolte ostali u Scientološkoj crkvi nakon što su neke mračne tajne od njenih bivših vjernika otkrivene

Poznata glumica Leah Remini je izjavila medijsku bombu o Scientološkoj crkvi, tvrdeći da njezini vođe dopuštaju pojedinim visokim članovima da počine ubojstvo.

Govoreći u intervjuu za “Joe Rogan Experience”, Ramini je izjavila da visokopozicionirani članovi, kao što su Tom Cruise i John Travolta doslovce se mogu “izvući s ubojstvom”, tvrdeći da je politika Crkve da ih uzeti još jedan život ako žele učini tako.

U nedavnom razgovoru za “Joe Rogan Experience”, glumica je sugerirala da se John Travolta doslovno može izvući s tim ako ubije ljudsko biće.

Glumica poznata po filmu “King of Queens” je rekla da su Cruise i Travolta najmoćniji ljudi u toj organizaciji i da Travolta drži poziciju “Khakhan” – položaj koji mu omogućava da “u osnovi ubije” drugo ljudsko biće ako želi.

Kad je glumica upitana da li je Travolti dozvoljeno ubiti druge ljude, ona je rekla:

“Da … To se zove “etika zaštite”. Postoji još jedna politika koja se zove “odgovornost vođe”, koja kaže ono što moraš učiniti kako bi zaštitio vođu, i moraš to učiniti. Ako vidite mrtvo tijelo, morate ga “očistiti” i sakriti.”

To može na neki način objasniti sve neobjašnjive i brojne smrtne slučajeve povezane s crkvom tijekom godina, gdje su dokazi i svjedočanstva namjerno iskrivljena kako bi se zaštitili određeni članovi Crkve i omogućilo da se sakriju od zakona.

“Ja sam krenula najbržim načinom da izađem iz svoje sadašnje situacije. Ja nemam nikakvu odbojnost prema bilo kome, osim Scientološke crkve”, rekla je Remini.

Pogledajte intervju:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,