Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » RIVAL MARINE LE PEN I ROTHSCHILDOV BANKAR: ‘MASOVNE MUSLIMANSKE MIGRACIJE U EUROPU SU NEZAUSTAVLJIVE’

RIVAL MARINE LE PEN I ROTHSCHILDOV BANKAR: ‘MASOVNE MUSLIMANSKE MIGRACIJE U EUROPU SU NEZAUSTAVLJIVE’

le-pen-macronProtivnik Marine Le Pen na skorim predsjedniÄkim izborima  tvrdi da je “globalno zagrijavanje” stoji iza muslimanskih migracija

Europa se “mora naviknuti na masovne imigracije”, umjesto da pruža otpor, kaže francuski predsjedniÄki kandidat Emmanuel Macron.

Macron, bivÅ¡i investicijski bankar banke Banque Rothschild i konkurent Marine Le Pen u Francuskoj predsjedniÄkoj utrci, podijelio je svoje poglede oko “klimatskih promjena” u raspravi proÅ¡log tjedna.

“Mi smo uÅ¡li u svijet velikih migracija, a mi ćemo toga imati sve viÅ¡e i viÅ¡e”, rekao je Macron publici.

“U narednim desetljećima ćemo imati migracije zbog geopolitiÄkih sukoba, koji će se i dalje odigravati, i mi ćemo imati migracije zbog klimatskih promjena, jer se planet nalazi u stanju duboke neravnoteže”, piÅ¡e IW.

Macron je takoÄ‘er potvrdio da su “antropogene klimatske promjene” faktor u masovnim migracijama preko milijun muslimana koji stežu grkljan Europe od 2015. godine.

“Francuska neće moći zaustaviti masovne migracije, i Europa će biti pogoÄ‘ena odmah”, rekao je on. “Mi ćemo vidjeti uskoro migracijski fenomen u Europi daleko veći od onoga koji smo vidjeli do sada sa migrantima iz Sirije.”

Macronovi komentari uopće nisu iznenadili s obzirom da je Macron radio u savezu sa Hillary Clinton proÅ¡le godine nakon Å¡to je bio domaćin privatnog okruglog stola u listopadu Äija je tema bila “suprotstavljanje uspona populistiÄkih pokreta u svijetu”.

PopulistiÄka kandidatkinja Le Pen je rekla da mediji imaju “histeriÄnu kampanju” u sluÄaju Macrona Å¡to je vrlo sliÄno tome Å¡to su ameriÄki mainstream mediji radili za Hillary Clinton.

“Gospodin Macron nedavno obiÅ¡ao NjemaÄku da bi izrazio divljenje na njihovu odluku za doÄek 1,5 milijuna migranata”, dodala je Le Pen, misleći na “politiku otvorenih vrata” njemaÄke kancelarke Angela Merkel.

“Francuzi se ne mogu pomiriti viÅ¡e s masovnim imigracijama!”, rekla je Le Pen.

Prvi krug francuskih predsjedniÄkih izbora održat će se u travnju ove godine, a ako nijedan kandidat ne osvoji većinu, slijedeći izbori će se održati u svibnju.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,