Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, KLIMA » NAPOKON! Vladimir Putin optužio zapadne vlade da vrše ‘geoinženjersko ratovanje’ uz pomoć chemtrailsa

NAPOKON! Vladimir Putin optužio zapadne vlade da vrše ‘geoinženjersko ratovanje’ uz pomoć chemtrailsa

putin-chemVladimir Putin je stao na put zapadnim vladama kritizirajući njihove oparacije atmosferskog prskanja – chemtrailsa

Prema Putinu ove operacije predstavljaju “monumentalna prijetnju” Zemljinoj bioti te “ne samo da su neprijateljska, nego su i protiv prirode.”

Putin, koji je u osnovi protiv geoinženjerskih programa upravljanja klimom, kaže da je “duboko zabrinut” zbog “neobrazovanog rizika” koji se provodi od strane zapadnih korporacija i odobrava od strane zapadnih vlada, a sve u svrhu kontrole populacije i profita, piše YNW.

Govoreći na dobrotvornom skupu za prikupljanje sredstava u njegov rodni grad St. Petersburg, predsjednik Putin se zapitao da li operacije atmosferskog prskanja (chemtrails) koje provode zapadne vlade i programi manipulacije vremenskim prilikama predstavljaju “najveći napad na zemljin život i zdravlje … u ljudskoj povijesti.”

Putin je rekao da ne smeta ako je to “najveća prijetnja ili druga najveća prijetnja ili treća. Ono što je važno je da je to napad na ljude. To je ozbiljan napad.”

“Fascinantno je da američka vlada i dalje odbija priznati svoje chemtrails operacije. Znanstveni podaci postoje i svi ih mogu vidjeti. Kako ljudi mogu zahtijevati propise i kontrolu nad tim operacijama ako vlada neće priznati da ove operacije postoje? To je uvredljivo za ljudsku inteligenciju.”

“To nije samo uvredljivo, to je protiv prirode”.

Mišljenje u Rusiji je da zapadne vlade i korporacije lete preblizu suncu. No, problem je u tome što oni neće biti jedini koji će se opeći – zemlja kao cjelina će trpjeti posljedice njihovih kriminalnih djela protiv čovječanstva.

Već sada postoje dokazi da geoinženjering i klimatska manipulacija oštećuje ozonski sloj, i postoji strah da će zemlja doći do krizne točku i neće se moći oporaviti. Otrovana zemlja, kao neizlječivo bolesno tijelo, će biti ostavljena da umre.

Alternativa je, prema Putinu, ista kao što je uvijek bila. Jednostavno, poštivanje odnosa prema zemlji, vodnim sustavima i zraku.

Upitan da li će savjetovati svoje građane koji provode odmor u dijelovima svijeta jako zašpricanim Chemtrailsima, Putin je rekao da neće reći ljudima gdje da uživaju u svom odmoru.

“Ali ja potičem ljude da se obrazuju po tom pitanju i da čine pametne odluke.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS, KLIMA · Tags: , , , , ,