Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » ŠVEDSKI MEDIJI: MIGRANTI PREREZALI ŽENI GRLO, UBILI MUŽA, ZATIM SE SMIJALI TOME

ŠVEDSKI MEDIJI: MIGRANTI PREREZALI ŽENI GRLO, UBILI MUŽA, ZATIM SE SMIJALI TOME

svedska-ubojstvoŠef policije traži pojačanja nakon pet ubojstava u posljednjih nekoliko dana

Migranti u Švedskoj su prerezali ženi grlo, gotovo do odrubljivanja glave, a zatim su izboli njezinog supruga do smrti prije nego što se smijali tom gnjusnom dvostrukom ubojstvu koje su upravo počinili, piše Infowars.

Policija je pozvana na incident koji se dogodio u Hallonbergenu na sjeveru Stockholma u Švedskoj u području u kojem stanuje više od 67% stanovnika rođenih u inozemstvu, a većina ih je iz Libanona, Sirije i Eritreje.

Kada je policija stigla na kuću, pronašli su čovjeka kako sjedi na žrtvi, drugom čovjeku koji je bio izboden na smrt, prisiljavajući jednog od policajaca da puca na osumnjičenog. Unutar kuće, policija je otkrila da je u žena već bila brutalno ubijena.

Ženine karotidne arterije su bile prerezane s obje strane vrata, a drugo izvješće je reklo da joj je zapravo bila odrubljena glava.

Žrtve su roditelji male djece i bili su na meti ubojstva zato jer su bili očevici drugom kriminalnom djelu i bili su spremni svjedočiti, prema izvješćima.

“Izvještaji navode da možda postoji veza s ranijim ubojstvima u Stockholmu, gdje je jedan od roditelja možda bio svjedok”, navodi švedski portal Nyheter idag.

Četiri osobe su uhićene su zbog dvostrukog ubojstva, uključujući i dva mladića u dobi od 20 i 21 godine. Četiri osumnjičene osobe su bliskoistočnog i sjevernoafričkog podrijetla.

Muškarci, koji su prema izvještajima bili napušeni, očito nisu pokazivali kajanje za ubojstva i smijali su se cijelo vrijeme.

Ovaj incident je samo posljednji u nizu ubojstava u Stockholmu. U srijedu navečer, dvojci muškaraca je pucano u glavu dok su sjedili u automobilu na području naseljenom migrantima u Stockholmu.

Šef Stockholmske policije Ulf Johansson sada traži nacionalnog šefa policije veće “resurse i pojačanja”, a direktor istrage Patrick Ungsäter je rekao da ne može isključiti mogućnost za još više ubojstava u bliskoj budućnosti.

Incident još jednom naglašava kako je Donald Trump bio u pravu kada je rekao da Švedska ima velike probleme kao rezultat otvorenih granica za masovne imigracije.

Prošlog mjeseca, nagrađivani policajac Peter Springare je “puhnuo u zviždaljku” o epidemiji zločina počinjenih od strane muslimanskih imigranata, što je izazvalo nacionalnu polemiku u zemlji u kojoj se bilo kakva kritika masovne imigracije tretira od strane mnogih – kao kriminalne rasističke misli.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , ,