Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Putin se obrušio na eksperimente geoinženjeringa kao ‘pune neznanja’ i ‘protiv prirode’

Putin se obrušio na eksperimente geoinženjeringa kao ‘pune neznanja’ i ‘protiv prirode’

putin-geoinzenjeringDok mainstream mediji u SAD-u i Velikoj Britaniji službeno objavljuju da se upravo sada iznad naših glava odvijaju solarni geoinženjerski eksperimenti, predsjednik Putin je poslao poruku svojim protivnicima

Vladimir Putin tvrdi da je bio “iznenađen” nedavnim novinskim izvješćima u kojima su zapadne elite objavile da će krenuti sa geoinženjering chemtrails eksperimentima, te je rekao: “Ne znam što moram učiniti da dođem do tih ljudi.”

Putin je govorio na kongresu ruskog geografskog društva, organizacije koju već dugo podržava ruski predsjednik. Tijekom kratke konferencije za novinare Putin je napravio osvrt na službeno zataškavanje geoinženjerskih napada na globalnu klimu, podižući obrve i rekavši, “Izgleda da ih sada nazivaju ‘aerosolne formacije oblaka’”.

Putin je mislio na vijest u zapadnim medijima u svezi 20 milijuna dolara vrijednog projekta Sveučilišta Harvard kojim će se špricati atmosfera Zemlje, u prvom svjetskom Chemtrails pokusu koji je javno priznat.

No, prema Putinu, zapadne vlade eksperimentiraju na svojim građanima već godinama. Prije manje od mjesec dana Putin se obrušio na Zapadne vlade zbog laganja svojih građana oko geoinženjeringa.

Govoreći na dobrotvornoj večeri za prikupljanju sredstava u svom rodnom gradu St. Petersburgu u veljači, Putin se suprotstavio zapadnim vladama i rekao: “To je čudesno, američka vlada i dalje odbija priznati svoje radnje. Znanstveni podaci postoje i svi ih mogu vidjeti. Kako ljudi mogu zahtijevati propise i kontrole u svezi špricanja i zaprašivanja atmosfere ako vlada ne želi priznati da ove operacije postoje? To je uvredljivo da ljudsku inteligenciju.”

Sada, krajem ožujka, sa vijestima o javnoj studiji Sveučilištu Harvard, čini se da je Putin bio u pravu. Oni mogu koristiti mainstream medije da bi chemtrailse imenovali “aerosol formacijama” ako žele, ali jednostavna činjenica je da oni eksperimentiraju uz pomoć Chemtrailsa iznad naših glava.

Prema Putinu ove chemtrails operacije predstavljaju “monumentalna prijetnju” na Zemljinu biosferu te su “ne samo opasne, već su i protiv prirode”.

Putin, koji je fundamentalno protiv geoinženjerskih programa promjene klime, kaže da je “duboko zabrinut” zbog “neobrazovanog rizika” koje poduzimaju strane zapadne korporacije i odobrene su od strane zapadnih vlada, a sve to u potrazi za kontrolom populacije i profitom.

Putin je rakao da operacije atmosferskog prskanja zapadnih vlada i programi vremenske manipulacije predstavljaju “najveći napad na Zemljin život i zdravlje … u ljudskoj povijesti.”

Ruski predsjednik je rekao da nije važno ako je “najveća prijetnja, ili druga najveća prijetnja, ili treća. Ono što je važno je da je to napad. To je ozbiljan napad. To je ne samo uvredljivo, to je i protiv prirode.”

Kao dokaz proizlazi da geoinženjering i manipulacija oštećuju ozonski omotač, i strah je da će zemlja doći do krizne točke i neće se moći oporaviti. Otrovana zemlja, kao neizlječivo bolesno tijelo, biti će ostavljeno da umre.

Alternativa je, prema Putinu, ista kao što je uvijek bila. Jednostavno, poštivanje obrade zemlje, vodnih sustava i zraka.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , ,