Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Putin: ’95% svjetskih terorističkih napada su u režiji CIA-e’

Putin: ’95% svjetskih terorističkih napada su u režiji CIA-e’

putin-napadUdarni valovi odjekuju oko Kremlja, nakon izvanrednog sastanka kojeg je sazvao Vladimir Putin tijekom kojeg je ruski predsjednik rekao da „su 95% svjetskih terorističkih napada u režiji CIA-e”, a napad na metro u St. Petersburgu mora biti istražen „sa ovim na umu„

Govoreći na forumu iza zatvorenih vrata prema najvišim razinama vlasti i osoblju u svom rodnom gradu St. Petersburgu, Putin je odgovorio na pitanja o eksploziji u metrou ističući tko je odgovoran za veliku većinu svjetskih terorističkih napada: “Vlada u sjedni SAD-a, i sponzorirane radikalne islamske skupine koje destabiliziraju ključna područja u svijetu.”

Putin je udario šakom o stol i uzviknuo: “Ako CIA ima rusku krv na svojim rukama, oni će zauvijek žaliti što su narušili miran sam ruskog medvjeda”, prema izvorima bliskim predsjedniku. Putin je tada obećao da će požuriti istrage o nalogodavcima terorističkog napada što je brže moguće, čak i na Zapad.

Kada je upitan od strane novinara da li je brojka od 95% bila točna, Putin je teško uzdahnuo i fiksirao okupljenu skupinu sa svojim pogledom prije nego je objasnio tko i kako upravlja svijetom, te da nije sve kako se čini.

Putin tvrdi da je CIA odmetnuta skupina države u sjeni, i “izraz volje svjetske oligarhije i njihove vizije za Novi svjetski poredak.”

Putin je rekao da su dokazi za to svugdje, i da je on osobno imao iskustva sa njihovim poslovima.

Dovoljno je reći, CIA postoji i danas kao dio Amerike – ali to sigurno nije američki. “CIA ne radi u ime američkog naroda niti ili u njihovom interesu.”

Na pitanje da li on misli da je teroristički napad u St. Petersburgu bio početak CIA-inog plana da ga svrgne s vlasti kao što je predloženo u medijima, rekao je “Trebat će više od vreće trikova u podzemnoj željeznici da me maknu sa vlasti.”

Putin je također rekao da je čovječanstvo izmanipulirano te da je postalo “nesvjesno” kroz programe koje koriste mediji i politika, a savršen primjer je ponizan odgovor javnosti na nedavu objavu dokumenata Wikileaksa projektu Vault7, piše YNW.

Umjesto da započinu prosvjede zbog CIA-inih nezakonitih aktivnosti širom svijeta, mainstream mediji aktivno zaglupljuju mase i uljuljkavaju ih u stanje poslušnosti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , ,