Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » ŠVEDSKI LIJEČNICI ZA LJUDSKA PRAVA: ‘Bijele kacige’ su poubijale djecu u sirijskom kemijskom napadu pod ‘lažnom zastavom’

ŠVEDSKI LIJEČNICI ZA LJUDSKA PRAVA: ‘Bijele kacige’ su poubijale djecu u sirijskom kemijskom napadu pod ‘lažnom zastavom’

bijeli-sljemoviŠvedski Liječnici za ljudska prava kažu da su pronašli dokaze da je kemijski napad na sirijske civile u utorak bio napad pod „lažnom zastavom” koji je proveden od strane Bijelih šljemova

Liječnici kažu da su video materijali namješteni i krivotvoreni da pokažu navodni napad od strane sirijskih vladinih snaga i da je naknadno „spašavanje” od strane Al-Kaidinih “Bijelih šljemova” zapravo prikriveni pokolj civila.

Na prvoj analizi, izgledalo je kao da su liječnici rade na djetetu za se koje pretpostavljaju da je već mrtvo.

Međutim, nakon šire istrage, naš tim je utvrdio da je dječak bio u nesvijesti od prekomjerne doze opijata. Video prikazuje da dijete prima injekciju u prsa i na kraju je ubijeno dok je primjenjena očito lažna injekcija adrenalina.

To je ubojstvo.

Švedski liječnici su utvrdili u svojoj analizi:

• Video bi trebao prikazivati spasonosne mjere spašavanja nakon kemijskog napada plinom klora (ne isključuje se mogućnost napada sa plinom Sarinom) koje uključuju injekciju adrenalina pomoću šprice s dugom iglom u srce djeteta. Ni na koji način nisu medicinski tretmani ispravno dani za bilo koje trovanje kemijskim tvarima.

• Rukovanje i liječenje djeteta je učinjeno na način koji je bio neoprezan, opasan i vjerojatno je uzrokovalo ozbiljnu štetu.

• Većina priča je lažna u kojima se ponavlja uporaba injekcije adrenalina, navodno u srce. Medicinsko osoblje, koje mislim da možemo u ovom trenutku ih nazvati glumcima, nije uspjelo gurnuti klip u igli. Dakle, sadržaj igle nije ubrizgavan što je jasno vidljivo u samom videu.

• Vidljiva dijagnoza stvarnih medicinskih stručnjaka, na temelju onoga što se promatrali u videu, ukazuje na to da je dijete bilo šoku od od injekcije opijata, te je vjerojatno umro od predoziranja. Nema vidljivih dokaza o bilo kojem drugom trovanju agensom ili kemikalijom.

• Nitko od djece u video ne pokazuje bilo kakav znak da je žrtva kemijskog napada., iz video materijala Bijelih šljemova.

• Iza lažnog prijevoda videa, stvarna arapski prijevod je uključivao scenske upute za pozicioniranje djeteta, a ne upute za liječenje.

Kolektivni rezultati švedskih liječnika [swedhr] su razotkrili propagandu i glumatanje od strane al-Kaide u Siriji koje je u skladu sa nalazima vodećih njemačkih i međunarodnih znanstvenika za rat u Siriji. (izvor) (izvor)

 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , ,